01 / 05 / 2024

İstanbul Panorama İnşaat adres

İstanbul Panorama İnşaat adres

İstanbul Panorama İnşaat Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Kaptan Sinan Sokak, No:1 Daire:7'de kuruldu.

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Karaaslan tarafından kuruldu.

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Salim Manaz tarafından kuruldu.

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Khan tarafından kuruldu.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahaa M. H. Abutayyem tarafından kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Cüneyt Akman tarafından kuruldu.

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir'de Abduljabbar A.M Al-Mansob tarafından kuruldu.

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Bilal Özavcı ve Birol Özavcı ortaklığı  tarafından  kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

İstanbul Panorama İnşaat adres Haberi

İstanbul Panorama İnşaat adres

İstanbul Panorama İnşaat Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


İstanbul Panorama İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Her türlü bina , arsa , arazi , tarla v.b gayrimenkulları satın almak , satmak , parsellendirmek , projelendirmek ,komisyonculuk ile inşaat ve taahhüt işlerini yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel inşaat ve taahhüt işleri yapmak , hakiki ve hükmi şahıslara karşı altyapı ve üstyapı  inşaat ve müteahhitlik hizmetlerini vermek.. Bu işlemleri yapabilmek için gerekli olan malzeme ve teçhizatın imalatı alımı satımı ve pazarlamasını yapmak. 2-Şirket her türlü betonarme , karkas,  çelik binalar, prefabrike yapılar,çelik konstrüksiyon , tüp geçit, alt geçit , üstgeçit , yürüme yolu, yaya köprüsü, endüstriyel tesisler, hangar yapıları , depo binaları ,...