04 / 05 / 2024

İstanbul Photo Awards 2015

İstanbul Photo Awards 2015

AA tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen " Istanbul Photo Awards "a 104 ülkeden 11 bin 587 fotoğraf gönderildi. Jüri 14-15 Mart'ta İstanbul'da bir araya gelerek kazanan fotoğrafları belirleyecek.

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Sign of the City Awards 2018 sahiplerini buldu!

Kentlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği Sign of the City Awards töreni önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşti.

İstanbul Tower 205’e European Property Awards’dan 2 ödül!

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen İstanbul Tower 205 projesi “European Property Awards 2018-2019”dan “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı. 

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa’da M.I.C.E Awards heyecanı!

Ofton İnşaatın turizm alanındaki yatırımlarından DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa’da, ACE of M.I.C.E. Awards 2017 ‘Jüri ve Finalistler’ toplantısı gerçekleşti

KİPTAŞ, Sign of the City Awards'ta ödül aldı!

Türk gayrimenkul ve inşaat sektöründe en iyilerin belirlendiği ‘Sign of the City Awards’ ödül gecesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu KİPTAŞ’ta ödül aldı.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Tomtom Gardens Sign of the City Awards’tan ödül aldı!

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

Kasaba projesinin 3. etabı Sign Of The City Awards'tan ödül aldı!

İş Altınhas tarafından İstanbul Ömerli’de hayata geçirilen Kasaba projesinin 3’üncü etabı Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2015’te ‘En İyi Müstakil Konut’ seçildi.

Concord İstanbul, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan 'Sign of the City Awards 2015' ödül töreni önceki akşam yapıldı. Törende Fikirtepe'deki 'Concord İstanbul' 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Ankara Golfkent, Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent projesi Sign of City Awards'ta finalist!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

İstanbul Photo Awards 2015 Haberi

İstanbul Photo Awards 2015

Anadolu Ajansı (AA) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve dünyanın en prestijli fotoğraf yarışmalarından biri olması hedeflenen uluslararası "Istanbul Photo Awards"a 104 ülkeden başvuruda bulunuldu.


Yarışmanın, dünyaca ünlü isimlerden oluşan jürisi, 14-15 Mart'ta İstanbul'da bir araya gelerek kazanan fotoğrafları belirleyecek.


Sonuçlar, nisan ayında düzenlenecek basın toplantısıyla dünyaya ilan edilecek. Kazanan fotoğrafların açıklanmasının ardından İstanbul ve Ankara'da sergi açılacak, fotoğraflardan bir de albüm hazırlanacak.


11 bin 587 fotoğraf gönderildi

Fotoğraf dünyasının önemli internet siteleri ve sosyal medya mecralarından duyurulan yarışma ilk kez düzenlenecek olmasına rağmen büyük ilgi gördü.


Yarışmaya başvuruların başladığı 1 Kasım 2014 tarihinden 31 Ocak 2015’e kadar 104 ülkeden 11 bin 587 fotoğraf gönderildi. Başvurular "istanbulphotoawards.com" adresi üzerinden yapıldı.


Yarışmada haber tekil, haber seri fotoğraf, spor tekil ve spor seri fotoğraf olmak üzere...