05 / 05 / 2024

istanbul plaj fırsatları

istanbul plaj fırsatları

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Çevre Sağlığı Şube Müdürü Hüseyin Özyurt: " İlimizde 80 yüzme alanı var. Şu an için kötü kalitede su bulunmamaktadır " dedi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de teslim öncesi cazip fırsatlar!

Yakında yaşamın başlayacağı Nivo projelerinde konut kredi faiz oranlarının da düşmesiyle çok cazip fırsatlar sunuluyor.

İstanbul'un saklı hazinesi Zekariyaköy'de saklı fırsatlar!

Tunay Yapı Broker'ı Hamza Yamlı, Sarıyer Zekeriyaköy bölgesini tanıtan bir yazı paylaştı. Yamlı, yazısında bölgedeki saklı fırsatları anlattı.

HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor!

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda inşa edilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Tema İstanbul'da Mayıs fırsatları!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul’da Mayıs fırsatları başladı. Projedeki hemen teslim dairelerde Mayıs boyunca devam edecek özel bir kampanya başlatıldı...

Ödül İstanbul fırsatları için son hafta! 219 bin TL'ye 1+1!

Ödül İstanbul projesinde sunulan fırsatlar bu hafta sona eriyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor...

Kordon İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul'da lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Projede fiyatlar indirimli hali ile 295 bin TL'den başlıyor..

HEP İstanbul'da avantajlı fırsatlar!

Ulaşım açısından bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul, hayatlarının evine hemen kavuşmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar!

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar sunuluyor. Arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlenen proje Maltepe Cevizli'de yer alıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Rings İstanbul'da fırsatlar bayramda da devam ediyor!

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

istanbul plaj fırsatları Haberi

istanbul plaj fırsatları

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün son analizlerine göre, kentteki 69 yüzme alanındaki deniz suyunun "iyi", 11'inin ise "yeterli" kalitede olduğu tespit edildi.


İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, kentte plaj alanı olarak belirlenen 80 noktada, 15 Mayıs'tan itibaren denetimlerine başladı. Ekiplerin 15 günde bir yaptığı son analize göre, İstanbul'daki 69 yüzme alanının "iyi kalite", 11 yüzme alanının ise "yeterli kalite"de deniz suyuna sahip olduğu belirlendi. "Kötü kalite"de suya ise rastlanmadı. 


İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Çevre Sağlığı Şube Müdürü Hüseyin Özyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, insan sağlığı ve çevreyi koruma adına 15 günde bir deniz suyu analizleri yaptıklarını belirtti. 


Çalışmaları, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinatörlüğünde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı...