14 / 05 / 2024

istanbul resmi tanıtım sitesi

istanbul resmi tanıtım sitesi

İstanbul'un ilk resmi tanıtım sitesi hizmete girdi. İstanbul Valiliği'nin, "Dijital Platform Projesi" sonucu ortaya çıkan, yönetimi İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'na devredilen "Howtoistanbul.com" sitesi yayına başladı.

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

istanbul resmi tanıtım sitesi Haberi

istanbul resmi tanıtım sitesi

İstanbul Valiliği'nin, "Dijital Platform Projesi" sonucu ortaya çıkan, yönetimi İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'na devredilen "Howtoistanbul.com" sitesi yayına başladı.


İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un ilk resmi web sitesi olma özelliğine sahip "Howtoistanbul.com", kente ilişkin tüm hizmetleri bir çatı altında topluyor.


Kente gelecek yabancı ziyaretçi sayısını artırmaya yönelik hazırlanan sitede, İstanbul'un uluslararası platformlarda tanıtımı hedefleniyor. İstanbul hakkında bilgi kirliliğini ortadan kaldırarak, en fazla 3 tıkla ulaşılabilinen site, tarihi bilgilerden canlı etkinlik takvimine, bilet satın almadan yol tariflerine kadar çok çeşitli yelpazede güncel bilgiler sunuyor.


İngilizce ve Türkçe yayın yapan ve kullanıcılarını panoramik bir İstanbul görüntüsüyle karşılayan site, İstanbul Rehberi, Şehir Ajandası, Faydalı Bilgiler, Rezervasyon, Rengarenk İstanbul ve İstanbul Lezzetleri başlıklarıyla açılıyor.


Alt başlıklarda ise kente dair güncel ve tarihi bilgiler...