02 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.



Polat Holding - Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak. 


SELÇUKLU VE OSMANLI İZLERİ TAŞIYOR


Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi "Piyalepaşa İstanbul" Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyor. Konut, rezidans, otel, ofis ve alışveriş sokağından oluşan projede 760 konutla 190 adet rezidans yer alıyor.

 

ADNAN POLAT TANITACAK


Piyalepaşa İstanbul'un konut alanı 107 bin metrekare, ofis alanı 50 bin metrekare, otel alanı 34 bin metrekare, alışveriş alanı ise 31 bin metrekare olarak belirlendi.


Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel'in katılımı ile düzenlenecek. 


Yeni Akit




Geri Dön