27 / 04 / 2024

Liva İstanbul'un tanıtım toplantısı 6 Ekim'de yapılacak!

Liva İstanbul'un tanıtım toplantısı 6 Ekim'de yapılacak!

İstanbulun Anadolu Yakasında Sultanbeyli İlçesinde  Adalar Konsepti ile farklı bir yaşam tarzı sunmayı amaçlayan Liva İstanbul projesinin tanıtım basın toplantısı 6 Ekim 2011, Perşembe günü Liva İstanbul tanıtım ofisinde gerçekleştirilecek



Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. tarafından Anadolu Yakasında Sultanbeyli İlçesinde hayata geçirilecek olan Liva İstanbulun tanıtım basın toplantısı 6 Ekim 2011 Perşembe günü Liva İstanbul tanıtım ofisinde yapılacak.

Adalar Konsepti konsepti ile farklı bir yaşam alanı sunacak olan Liva İstanbulun tanıtım toplantısına Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Çelik ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu da katılacak.

700 konutluk proje olarak yükselecek olan Liva İstanbul, toplam 2 etaptan meydana gelecek. Proje alıcılarına 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere farklı tipte daire alternatifleri sunacak.

Zemin ile birlikte 9 katlı bloklardan oluşacak olan Liva İstanbulun 17 bin metrekarelik kısmı ise yeşil alan olarak kullanılacak.

TARİH:   6 Ekim 2011, Perşembe
YER:       Liva İstanbul Tanıtım Ofisi
SAAT :    10.30

Taksim ve Bostancıdan Liva İstanbul Satış Ofisine ulaşım sağlanacak. Taksim AKM önü servis hareket saati: 09:00.

444 19 74

www.sinpasliva.com.tr


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön