29 / 04 / 2024

İstanbul Sağlık Müdürlüğü Başakşehir Şehir Hastanesi

İstanbul Sağlık Müdürlüğü Başakşehir Şehir Hastanesi

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tabelaları asıldı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs günü tam kapasite olarak açılacak...

Fatih'te Tapu Müdürlüğünde 136 ünlü ismin tapu kayıtları paylaşılmıştı: Tapu kaydı davasında son dakika gelişmesi!

İstanbul'da bulunan tapu müdürlüğünde 2 personelin, 136 ünlü ismin taşınmaz ve nüfus bilgilerini araştırdığı ve kimliği belirsiz kişilerle paylaştığı belirlendi. O davada bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar’da 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdelazız Y A Gaderbuh tarafından kuruldu.

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Tapudan randevu alacaklar dikkat! Bu tapu müdürlükleri...

Merakla beklenen 2021 yılı tapu müdürlükleri yıllık işlem yevmiye istatistikleri resmen açıklandı. Açıklanan verilere göre Ankara Çankaya ilk sırada yer aldı.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

İznik'te sağlıklı hayat merkezleri inşa ediliyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İznik’te hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Yavuzyılmaz, ''İlçemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin tamamını içeren sağlıklı hayat merkezimizin inşası tüm hızıyla sürüyor'' dedi.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü Başakşehir Şehir Hastanesi Haberi

İstanbul Sağlık Müdürlüğü Başakşehir Şehir Hastanesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle 21 Mayıs'ta tamamının açılışını yapacağı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin tabelaları asıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin tabelaları asıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle perşembe günü açılacak olan şehir hastanesi vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmak için gün sayıyor" denildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı konuşmada, ilk etabı 20 Nisan'da açılan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ne, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi" ismi verileceğini açıklamıştı. 

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta tam kapasite açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başakşehir Şehir Hastanesi çekim alanı oluşturacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tabelası asıldı! İşte son...