27 / 04 / 2024

istanbul satılık gayrimenkul

istanbul satılık gayrimenkul

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

İstanbul'da 470 bin TL'ye satılık ev fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Dârülaceze Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve tüm detaylar...

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbul'da icradan satılık 26 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Gayrimenkul İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 26 gayrimenkulü icradan satıyor. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 10.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beylikdüzü ve Sarıyer ilçelerinde yer alan Hazineye ait 3 gayrimenkulü 10 milyon 297 bin 585 TL'ye satıyor...

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'daki gayrimenkulünü 52.3 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan gayrimenkulü 52 milyon 357 bin 410 TL bedelle satışa çıkardı. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar, Bakırköy, Eyüpsultan, Kağıthane ve Küçükçekmece ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 13 milyon 813 bin 675 TL'ye satıyor...

Darülaceze Başkanlığı'ndan İstanbul ve Balıkesir'de satılık 45 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ve Balıkesir illerinde bulunan 45 gayrimenkulü satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Üsküdar ve Tuzla'da 12.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar ve Tuzla'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 12 milyon 582 bin 780 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 16.7 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Fatih, Beşiktaş, Bahçelievler ve Avcılar ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 26 gayrimenkulü 16 milyon 678 bin 250 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Eyüpsultan ve Kağıthane İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait gayrimenkulleri  13 milyon 877 bin 110 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 15.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir, Şişli ve Bakırköy ilçelerinde mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğüne ait taşınmazları 15 milyon 860 bin TL'ye satıyor. 

Sarıyer'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada 61 parselde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL'ye satıyor... 

İstanbul'da 24.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Beylikdüzü ve Ayazağa'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 24 milyon 197 bin 740 TL bedelle satışa çıkardı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire!

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire fiyatları 311 bin liradan başlıyor. Teslim işlemlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor.

N Logo İstanbul satılık daire fiyatları!

3 etap halinde hayata geçen N Logo İstanbul projesinde ilk etap daire satışları devam ediyor. Projenin 2. etabı da yakında satışa sunulacak.N Logo İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 156 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında yapılması planlanan projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık daire!

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan projede yüzde 10 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık dükkan fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen proje 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Bahçelievler'de 3 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 600 bin TL!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi'nde yer alan 3 adet satılık gayrimenkul Bakırköy İcra Dairesi tarafından 7 Nisan 2015 günü saat 09:10 ile 09:20 arasında ihale ediliyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık!

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.175 tane konuttan meydana gelen projede lansmana özel fırsatlar yer alıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire!

Kadıköyde İnşa edilen Concord İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Projede ilk etap satılık daire teslimleri 2016 Aralık'ta, ikinci etap teslimleri ise 2017 Aralık'ta yapılacak.

Teknik Yapı Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Teknik Yapı Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılacağı projede yüzde 10 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.

istanbul satılık gayrimenkul Haberi

istanbul satılık gayrimenkul

Pendik Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. 

Pendik'te yer alan iki gayrimenkul için satış ihaleleri 26 Ekim ile 4 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Pendik Belediyesi tarafından satışa sunulan gayrimenkul büyüklükleri 2 bin 325 metrekare ve 3 bin metrekare olarak belirlendi. 

Pendik Kavakpınar'da yer alan gayrimenkulün imar durumu akaryakıt ve servis istasyonu alanı olarak belirlenirken, diğer arsanın imar durumu ise planlı alan olarak belirtildi. 

Arsalar için 139 bin 530 TL ile 6 milyon 30 bin 80 TL geçici teminat bedeli belirlendi. Arsaların fiyatları ise 4 milyon 651 bin TL ve 201 milyon 2 bin 680 TL olarak açıklandı. 

Akaryakıt istasyonu imarına sahip arsa için yüzde 25 peşin ve 4 taksit imkanı sunuluyor. 

İşte Pendik...