01 / 05 / 2024

İstanbul semt semt kira fiyatları 2015

İstanbul semt semt kira fiyatları 2015

10 yıl önce 500 liraya kiralanan eve şimdi 1.100 lira ödüyoruz. Kirada iki kattan fazla artışa sebep olarak enflasyondaki yükseliş ve Suriyeli mültecilerin etkisiyle hareketlenen iç talep gösteriliyor.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

İstanbul depremine yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi  bulundukları bölgede deprem riskinin ne derece olduğunu araştırıyor. İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 704 Ada 4 Parsel (Semt Bahçekent 1-2) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Semt Bahçekent Gayrimenkul Değerleme Raporu!

Emlak Konut GYO tarafından "İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi" (Semt Bahçekent) projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınlandı. 

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Emlak Konut Semt Bahçekent ihalesi 17 Aralık'ta!

Emlak Konut  GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Projesi İkmal İnşaatı İşi (Semt Bahçekent) ihalesi 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Semt Bahçekent tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Semt Bahçekent tasfiye edildi...

İstanbul semt semt kira fiyatları 2015 Haberi

İstanbul semt semt kira fiyatları 2015

10 yıl önce 500 liraya kiralanan eve şimdi 1.100 lira ödüyoruz. Kirada iki kattan fazla artışa sebep olarak enflasyondaki yükseliş ve Suriyeli mültecilerin etkisiyle hareketlenen iç talep gösteriliyor. Buna rağmen ülkede yıllık ortalama 5,5 milyon ev kiralanmaya devam ediyor.


Türkiye’de enflasyon, Suriyeli mülteciler ve artan talebin etkisi ile kira fiyatları hızlı yükseliyor. 10 yıl önce İstanbul’da 500 lira kira ödediğimiz eve şimdi 1.150 lira kira ödüyoruz. Daha detaylı bakıldığında ise kira artışının bölgeden bölgeye farklılık gösterdiği ortaya çıkıyor. Nitekim 2010’da Avcılar’da 550 lira olan ortalama kira bedeli şimdi 900 liraya ulaşmış durumdayken, Bağcılar’da 525 lira olan kira şimdi 1.150 lira. Beylikdüzü’ndeki 550 lira olan kira bedeli şimdi 1.050 lira seviyesinde. Bahçelievler’de 675 lira olan kira ise 1.350 liraya yaklaştı. Türkiye’de...