27 / 04 / 2024

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

MHP'li Erdem, ''Küçükçekmece'de 2018 yılında yapılan semt konağına sağlıkçı olan ve gezi olaylarındaki “Bu vatanı altın tepside bize kimse vermedi, bu memleketi size böldürmem!” çıkışlarıyla tanınan Zahide Özay'ın ismi verilmişti. Ancak 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler ile belediye başkanı değişmiş ve yeni belediye başkanı semt konağına verilen “Zahide Özay''ın ismini “Kadın Eşitlik Merkezi” şeklinde değiştirmiştir'' diye konuştu. 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in soruları:
1. Semt konağına verilen “Zahide Özay” isminin değiştirilmesinin sebebi nedir? Bu değişikliğin Küçükçekmece'de yaşayan vatandaşlar tarafından olumsuz karşılanması hususunda tasarrufunuz nedir? 

2. Gerçek bir vatan, millet ve bayrak sevdalısı olan ve yaptığı konuşmayla tüm Türkiye'nin sevgi, saygı ve takdirini kazanan Zahide Özay'ın isminin semt konağına tekrar verilmesi hususunda bakanlığınızca bir çalışma yapmayı planlıyor musunuz? 


Geri Dön