09 / 05 / 2024

Küçükçekmece Kadın Eşitlik Merkezi

Küçükçekmece Kadın Eşitlik Merkezi

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

ŞOK’ta erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü!

ŞOK’un 27 Nisan tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü. İşte fiyat listesi ŞOK 27 Nisan 2023...

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Eşbah İpekyolu: Eşbah Küçükçekmece projesinin adı belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı'nın yeni projesinin adı belli oldu. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek proje Eşbah İpekyolu adını taşıyor...

Yasemin Açık, '100 Kadın Patron' listesinde!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi'nin bu yıl ikincisini açıkladığı “100 Kadın Patron” listesinde yer aldı.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 593 ada, 12 ve 13 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 17.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıktı.

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

Büyükçekmece'de boş konutlara nüfus kaydı yapan memur tutuklandı!

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'na yapılan şikayet üzerine, boş konutlara nüfus kaydı yaptığı tespit edilen nüfus müdürlüğünde görevli bir personel tutuklandı.

Küçükçekmece Kadın Eşitlik Merkezi Haberi

Küçükçekmece Kadın Eşitlik Merkezi

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

MHP'li Erdem, ''Küçükçekmece'de 2018 yılında yapılan semt konağına sağlıkçı olan ve gezi olaylarındaki “Bu vatanı altın tepside bize kimse vermedi, bu memleketi size böldürmem!” çıkışlarıyla tanınan Zahide Özay'ın ismi verilmişti. Ancak 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler ile belediye başkanı değişmiş ve yeni belediye başkanı semt konağına verilen “Zahide Özay''ın ismini “Kadın Eşitlik Merkezi” şeklinde değiştirmiştir'' diye konuştu. 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in soruları:
1. Semt konağına verilen “Zahide Özay” isminin değiştirilmesinin sebebi nedir? Bu değişikliğin Küçükçekmece'de yaşayan vatandaşlar tarafından olumsuz karşılanması hususunda tasarrufunuz nedir? 

2. Gerçek bir vatan, millet ve bayrak sevdalısı olan ve yaptığı...