19 / 05 / 2024

İstanbul Sosyal Darüşşifahaneleri Projesİ

İstanbul Sosyal Darüşşifahaneleri Projesİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü İstanbul Sosyal Darüşşifahaneleri – Dezavantajlı Grupların Rehabilitasyon Modellerinin Geliştirilmesi Projesi ’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor...

1942'de Vaniköy'de 17 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Üsküdar'da 1942 yılında bir yalı 17 bin liraya satılmış. Yalı Vaniköy'de konumlanıyormuş...

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Erguvan Evleri Projesi'nin hak sahipleri tapularına kavuştu!

İstanbul Üsküdar'da depreme dayanıksız evler yıkıldı. Yeni inşa edilen evler hak sahiplerine teslim edildi. 

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Validebağ Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Validebağ Konakları) kesin kabulü yapıldı.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

İstanbul Sosyal Darüşşifahaneleri Projesİ Haberi

İstanbul Sosyal Darüşşifahaneleri Projesİ


İSEM) ve Darülaceze Müdürlüğü, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın hibesi ile  


Engelliler Müdürlüğü (İSEM) ve Darülaceze Müdürlüğü İstanbul Sosyal Darüşşifahaneleri – Dezavantajlı Grupların Rehabilitasyon Modellerinin Geliştirilmesi Projesi ile İstanbul’da yaşayan ve sosyal dışlanmaya maruz kalan ya da kalabilecek durumdaki dezavantajlı grupların ( engelli bireyler, sokak çocukları, sokağa düşme riski bulunan çocuklar ) farklı ihtiyaçlarına cevap verecek eğitim, rehabilitasyon ve danışmanlık hizmetleri sunmayı amaçlıyor. Engelliler Müdürlüğü ve Darülaceze Müdürlüğü, dezavantajlı grupların sosyal yoksunluk durumundan çıkarılarak sosyal hayata katılımlarının arttırılması, yaşam fırsatlarından eşit ve tam olarak yararlanmaları ve İstanbul’da yaşayan diğer kent sakinleri ile bağlarının güçlendirilmesine katkı sağlayacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürü Bekir KÖKSAL “İstanbul Sosyal Darüşşifahaneleri – Dezavantajlı Grupların Rehabilitasyon Modellerinin Geliştirilmesi Projesi ile dezavantajlı bireylere (engelli bireyler ve sokak çocukları) Bağımsız...