28 / 04 / 2024

Erguvan Evleri Projesi'nin hak sahipleri tapularına kavuştu!

Erguvan Evleri Projesi'nin hak sahipleri tapularına kavuştu!

İstanbul Üsküdar'da depreme dayanıksız evler yıkıldı. Yeni inşa edilen evler hak sahiplerine teslim edildi. 



İstanbul Üsküdar'da Büyük Dönüşüm slogabıyla başlatılan kentsel Dönüşüm faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. 

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hayata geçirilen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla yapılan kentsel dönüşüm faaliyetleri, meyvelerini vermeye başladı. 

Üsküdar Belediyesince başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde geliştirilen ve kısa sürede bitirilen Erguvan Evleri projesinde teslim aşamasına geçildi. Tamamlanan projenin hak sahipleri tapularını aldı.

Erguvan Evleri Projesi nin hak sahipleri tapularına kavuştu!

Erguvan Evleri'ndeki hak sahiplerine tapularının verildiği programda konuşan Türkmen, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan acı kayıpları hatırlatarak, kentsel dönüşüm çalışmalarında bir gün bile kaybedilmemesi gerektiğinine dikkat çekti.

Kentsel dönüşümün devlet ve millet olarak el birliğiyle çözülebilecek bir konu olduğunu ifade eden Türkmen, insanoğlunun bu geçici dünyada sağlıklı ortamlarda, güvenli huzurlu binalarda oturmak isdiğini belirterek "Bunun için elbette belirli bir gayret belirli bir imkan gerekir. Söz konusu ilçe Üsküdar gibi bir dünya şehri, tarih ve kültür şehri olunca tabi ki herkes bu güzel semtte ikamet etmek ister"dedi.


Geri Dön