30 / 04 / 2024

istanbul tema halkalı

istanbul tema halkalı

Temapark İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 1,5 milyon metrekare alan üzerine konumlandırılan proje Küçükçekmece Halkalı'da geniş sosyal olanakları ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu paylaşımı!

Küçükçekmece (Halkalı)-Başakşehir-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu 31.5 kilometre uzunluğa sahip. 8 istasyonu bulunan hattın trafik yükünü hafifletmesi planlanıyor. 

İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini belirterek, bu açılıştan bir yıl sonra 32 kilometrelik İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattını hizmete almayı amaçladıklarını dile getirdi.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı imar planı askıda!

Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece İlçeleri, İstanbul Yeni Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu 2022'de açılacak!

Ulaşımı rahatlatması beklenen projeler için müjdeler veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ''İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro hattını 2022 yılında işletmeye açmayı planlıyoruz'' dedi.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum!

29 Ekim tarihinde hizmete açılan İstanbul Havalimanından sonra gözler metro hattı projelerine çevrildi. İşte İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum...

Terrace Tema'da 2 bin 800 TL'den başlayan taksitlerle!

Terrace Tema Halkalı'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projede 2.800 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor..

Tema İstanbul Evleri Halkalı satış fiyatları!

Tema İstanbul Evleri Halkalı satış fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. Tema İstranbul Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Tema İstanbul Halkalı ödemeleri!

Tema İstanbul Halkalı ödemeleri banka kredisiyle yapılabiliyor. 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Tema İstanbul Halkalı ev fiyatları!

Toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Tema İstanbul Halkalı ev fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Konutları Halkalı fiyatları!

Tema İstanbul Konutları Halkalı fiyatları 390 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslimlerin yapıldığı Tema İstanbul Konutları'nda 1+1 daire tiplerinden 4+1 dairelere kadar seçenekler yer alıyor...

Tema İstanbul Halkalı ulaşım!

Tema İstanbul Halkalı ulaşım bilgilerine göre proje Küçükçekmece Halkalı - Atakent lokasyonunda yükseliyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı proje 61 bloktan oluşuyor.

Halkalı Tema İstanbul ödeme koşulları!

Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başladığı proje toplam 3 bin 351 adet daireden meydana geliyor. Halkalı Tema İstanbul ödeme koşulları kapsamında bedeli banka kredisi ile ödenebiliyor.

istanbul tema halkalı Haberi

istanbul tema halkalı

Temapark İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin genel özelliklerini aktaralım.


Tema Plaza, Tema Mall, Tema İstanbul Konutları ve Tema World olarak 4 bölümden oluşan Tema Park, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliği ile hayata geçirildi.


1,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan Tema Park Projesi, tenis kortu, voleybol sahası, yürüyüş yolları, sauna, cafe, restoran, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, meyve bahçeleri, yüzme havuzu, fitness center, basketbol sahası gibi alanlar bulunuyor.


Toplam 3 bin 610 adet daireye yer verilen Tema Park Halkalı, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri sunuyor.


Konut büyüklükleri 53 metrekare ile 141 metrekare arasında değişen Tema Park İstanbul'un konut alanı 333 bin metrekare olarak...