06 / 05 / 2024

İstanbul Tramvay Şirketi

İstanbul Tramvay Şirketi

1939 yılında İstanbul'da faaliyet gösteren İstanbul Tramvay Şirketi satın alınacakmış. Şirket 1 milyon 575 bin liraya satın alındıktan sonra Tünel ve Havagazı şirketleri de satın alınacakmış.

1941 yılında Belediye Haliç şirketini satın almış! Vapur seferleri düzenli hale getirilmiş

1941 yılında Haliç Şirketi'nin vapur seferlerini sekteye uğratması sonrası İstanbul Belediyesi şirketi satın alınmış.

Selvi Park Evleri satışta: Yeni proje!

İstanbul 2020 Şirketi güvencesiyle Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi'nde inşa edilen 586 adet dairenin yer aldığı dev projede satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

İBB mühendis yetiştirme akademisi kuracak!

İstanbul Tramvayı projesi kapsamında yerli metro ve tramvay üretimine başlayan İBB, projenin gelişimi için mühendis yetiştirme akademisi kuracak. Ayrıca eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilere iş imkanı da sunulacak.

1939 yılında İstanbul Tramvay Şirketi satın alınacak!

1939 yılında İstanbul'da faaliyet gösteren İstanbul Tramvay Şirketi satın alınacakmış. Şirket 1 milyon 575 bin liraya satın alındıktan sonra Tünel ve Havagazı şirketleri de satın alınacakmış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Tramvayı'nda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15. MÜSİAD Fuarı'nda İstanbul Ulaşım A.Ş. standını ziyaret etti ve İstanbul Tramvayı'nın vatman koltuğuna oturdu. Erdoğan, İstanbul Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Ömer Yıldız'dan tramvay hakkında bilgi aldı.

İstanbul Tramvayı’na Berlin’de büyük ilgi!

Tasarım ve mühendisliği, İstanbul Ulaşım A.Ş tarafından yapılan, üretimi de yerli sanayi işbirliği ile gerçekleştirilen İstanbul Tramvayı, sektörün en büyük uluslararası fuarı InnoTrans’ta büyük ilgi görüyor.

İstanbul Tramvayı, Berlin'de ilgi gördü!

İstanbul Tramvayı, Berlin'de ilgi gördü. İstanbul Tramvayı, Berlin'de ilgi gördü. Yerli tramvayı, 2014 InnoTrans Fuarı'nda yerli ve yabancı 4 bini aşkın kişi ve kuruluş ziyaret etti.

İstanbul Tramvayı, Berlin InnoTrans Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tasarım ve mühendisliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTANBUL ULAŞIM A.Ş tarafından yapılan, üretimi de yerli sanayi işbirliği ile gerçekleştirilen İstanbul Tramvayı, sektörün en büyük uluslararası fuarı InnoTrans’ta büyük ilgi görüyor.

T1 Kabataş Bağcılar Tramvay Hattı yenileme işi 16 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

İstanbul Ulaşım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, T1 Tramvay Hattı raylı sistem hat yenileme hizmeti yapım işi 16 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkıyor.

İstanbul Tramvayı InnoTrans’ta ülkemizi temsil edecek!

İstanbul Ulaşım A.Ş tarafından yapılan, üretimi de yerli sanayi işbirliği ile gerçekleştirilen İstanbul Tramvayı, sektörün en büyük uluslararası fuarı InnoTrans ’ta ülkemizi temsil edecek.

1930 Kadıköy'e yeni tramvay hatları yapılacakmış!

29 Ocak 1930 Cumhuriyet Gazetesi İstanbul Anadolu yakasında açılacak yeni tramvay hatlarını duyurmuş. Üsküdar Tramvay Şirketi tarafından yapılacak hatlar Haydarpaşa-Kadıköy, Kadıköy-Moda, Moda-Kızıltoprak ile Fener-Bostancı hatlarıymış..

Cef Lojistik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cef Lojistik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Furtuna tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Aralık'ta kuruldu

Vakana Turizm Seyahat Peyzaj İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vakana Turizm Seyahat Marina Tanıtım Organizasyon Hizmetleri Peyzaj İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, İsmail Ufuk Şen tarafından 3 Aralık'ta kuruldu.

İstanbul Tramvay Şirketi Haberi

İstanbul Tramvay Şirketi



Tramvay Şirketi 1 milyon 575 bin liraya alınıyor


Nafıa Vekaleti'yle şirket mümessilleri arasında mutabakat hasıl oldu


Tünel ile Havagazı şirketlerinin satın alınması müzakerelerine de yarın devam olunacaktır


    Ankara 28 (A.A) - İstanbul Tramvay Şirketi ile bu hafta başından beri devam eden satın alma müzakrelerine bugün de Nafıa Vekili B. Ali Çetinkaya'nın başkanlığı altında devam edilerek son ve kati şekil tespit edilmiştir.

    Yapılan müzakare ve muhasebe neticesinde bütün imtiyaz hakları ile beraber şirketin bilcümle tesisatı, malzemesi muharrike ve müteharrikesi, binaları, bilumum emlakı, atölyeleri ve ambarlarında mevcut 300.000 liralık malzemesi de dahil olduğu halde bir milyon beş yüz bin lira...