04 / 05 / 2024

istanbul tuzla ihale ilanları

istanbul tuzla ihale ilanları

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla İstasyon ve Tepeören'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 116 milyon 72 bin 676 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Tuzla'da arsa, İzmir Gaziemir'de de ofis satılıyor! 

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı ve İzmir Noter Odası Başkanlığı tarafından 2 adet gayrimenkul satılıyor. Peki satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 577 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla Haziran 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 622 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla Haziran 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... 622 yeni konutu kaçırmayın... İşte Tuzla projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 622 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 622 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 381 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Orhanlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan 381 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Tuzla projesinde son dakika! 20 bin 920 konut sahibini buldu!

İstanbul Tuzla'da ''ilk evim'' projesi kapsamında TOKİ'nin yaptığı kura sonuçları, 20 bin 920 konutun hak sahibini belli etti. Heyecanla bekleyen vatandaşlar Sonuçları e-Devlet üzerinden kontrol edilebiliyor.

İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi ne zaman? İlk evim TOKİ İstanbul kura ne zaman?

TOKİ kura tarihleri merakla araştırılıyor. Özellikle TOKİ İstanbul kura tarihleri gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiş tarihi açıklandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

TOKİ İstanbul Tuzla’da 627 yeni konut!

Dar gelirli vatandaşlara düşük bütçeli taksitler ve bununla birlikte düşük peşinatlar ile konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul’da tam 627 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

İstanbul Tuzla'da bina inşaatı yaptırılacak! 10 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Vakıflar Umum Müdürlüğüne ait olan İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, Manastır Mevkiinde yer alan tarlada bina inşaatı yaptırılacak. İşte detaylar...

istanbul tuzla ihale ilanları Haberi

istanbul tuzla ihale ilanları

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla İstasyon ve Tepeören'de yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 116 milyon 72 bin 676 TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Tuzla Belediye Başkanlığından:
1 - Belediyemize ait taşınmazların satış ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. ve 45. Maddelerine göre Belediyemiz Encümen Salonunda 21.07.2020 Salı günü Saat:14:00 ile 14:30 arasında Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır. 

2 - 488 Sayılı Damga Vergisi kanununa istinaden (binde 5.69) damga vergisi tahsil edilecektir.
3 - Şartname Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 8193 Parsel için 1000,00 ₺ 7216 Ada 2, 3, 4, Parseller için 250,00 ₺ karşılığında satın alınabilir.
4 - İhaleye katılmak isteyenlerin Belediyeye müracaatı gerekmekte olup; Şirketlerin; Şahıslar;
a) Şartname Dosyası a) Şartname Dosyası