05 / 05 / 2024

İstanbul Tuzla'da arsa, İzmir Gaziemir'de de ofis satılıyor! 

İstanbul Tuzla'da arsa, İzmir Gaziemir'de de ofis satılıyor! 

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı ve İzmir Noter Odası Başkanlığı tarafından 2 adet gayrimenkul satılıyor. Peki satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 



İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı ve  İzmir  Noter Odası Başkanlığı tarafından gayrimenkul satış ilanları yayımlandı. İstanbul'da arsa, İzmir'de ofis satılıyor. 

Tuzla Belediye Başkanlığı tarafından Aydınlı Mahallesinde yer alan arsa için 30 Nisan 2024'te tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. Boş durumda olan arsanın imar durumu ticaret+konut alanı, büyüklüğü de 4 bin 620 metrekare olarak belirlendi. 

Tuzla Aydınlı'da yer alan arsanın geçici teminat bedeli 1 milyon 732 bin 500 TL, fiyatı da 57 milyon 750 bin TL şeklinde açıklandı. 

İstanbul Tuzla da arsa, İzmir Gaziemir de de ofis satılıyor! 

İzmir Noter Odası Başkanlığı da Konak'ta yer alan ofisi 3 Mayıs'ta satışa sunuyor. 

Bodrum katta deposu olan ofisin büyüklüğü 839 metrekare şeklinde açıklandı. Ofis, Akdeniz Mahallesi Gaziosmanpaşa Bulvarı Süreyya Reyent İş Hanı No:30 K:8 D:806 Çankaya'da bulunuyor. Satış kapsamında asgari 9 milyon 500 bin TL teklif verilebileceği belirtildi. 

İstanbul Tuzla da arsa, İzmir Gaziemir de de ofis satılıyor! 

İlan metinleri: 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığından: 1-Belediyemize ait taşınmazın satış ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre Belediyemiz Encümen Salonunda 30.04.2024 Salı günü Saat:14:00'da Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır.

İstanbul Tuzla da arsa, İzmir Gaziemir de de ofis satılıyor! 

2-488 sayılı Damga Vergisi Kanununun 8.maddesine istinaden ( binde 5.69) damga vergisi tahsil edilecektir. 3-Şartname Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 2500,00₺ karşılığında satın alınabilir. 4-İhaleye katılmak isteyenlerin Belediyeye müracaatı gerekmekte olup; Şirketlerin; Şahıslar; a)Şartname Dosyası a)Şartname Dosyası b)İmza sirküleri, b)Nüfus cüzdan sureti, c)Ticaret odası belgesi, c)Yerleşim Yeri Belgesi d)Geçici teminat. d)Geçici teminat. Yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ihale gün ve saatinde Tuzla Belediye Encümeninde hazır bulunmaları gerekmektedir Belediye ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlan olunur.

------------------------

 İZMİR NOTER ODASI BAŞKANLIĞINDAN
İLAN

 Mülkiyeti Türkiye Noterler Birliğinin olan ve içinde kiracısı bulunan Akdeniz Mahallesi Gaziosmanpaşa Bulvarı Süreyya Reyent İş Hanı No:30 K:8 D:806 Çankaya/İzmir adresindeki (bodrum katta deposu olan) 839 m² ofis kapalı zarf usulü teklif alınarak satılacaktır. Asgari 9.500.000-TL(dokuzmilyonbeşyüzbin) teklif vermek isteyenlerin bu ilandan itibaren 1 ay içerisinde tekliflerini kapalı zarf ile İzmir Noter Odasına (Atıfbey Mahallesi 5/3 Sokak No:11 K:4 Gaziemir/İzmir) adresine teslim etmeleri gerekmektedir. Teklifler toplandığında değerlendirilmek üzere Türkiye Noterler Birliğine iletilecektir. Türkiye Noterler Birliği her aşamada alt limiti yükseltmekte veya satışı iptal etmekte serbesttir. (2886 sayılı kanun kapsamında değildir.)
İletişim:  
İzmir Noter Odası Başkanlığı
Tel:0232 441 68 84

Çin'deki emlak sektörünün sorunları sona ermedi! Acilen müdahale edilmesi gerekiyor!

Emekli maaşlarına ek olarak kesin bu kadar daha ödenecek: Garanti emekli promosyon güncellenme 2024! 

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

 


Geri Dön