30 / 04 / 2024

İstanbul Unıted Group Emlak nerede

İstanbul Unıted Group Emlak nerede

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Shalaby tarafından kuruldu. 

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da M-Anas Alfaouri ve Mohammed Alawad tarafından kuruldu.

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Adam Simit tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Rıshı ve Hazeem Hıjazı ortaklığında kuruldu.

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Farahmand Sılab tarafından kuruldu.

Unıted Traders Investments Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Traders Investments Lojistik Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ghaleb Reehan tarafından kuruldu.

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cavlı tarafından kuruldu. 

Radisson’un Collection dönüşümü!

İstanbul'un en güzel boğaz manzaralarından birine sahip Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, 2019 yılında Radisson Hotel Group bünyesindeki en lüks marka olan Radisson Collection'a dönüşmeye hazırlanıyor…

İstanbul Unıted Group Emlak nerede Haberi

İstanbul Unıted Group Emlak nerede

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Shalaby tarafından kuruldu. 

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.

İstanbul Unıted Group Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Harbiye Mah.Bostan Sk.No:15/5...