14 / 05 / 2024

istanbul valisi avni mutlu

istanbul valisi avni mutlu

İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun da katılacağı Hayat Çocuk Merkezi 14 Mart'ta açılacak...

1999 Marmara depremzedeleri evlerine kavuştu!

Depremzedeler yaşanan felaketten 13 yıl sonra evlerine kavuştu...

İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı! Fahiş fiyatla ekmek satan 822 işletme tespit edildi!

Fahiş fiyatlarla ekmek satışı yapan işletmeler İstanbul Valiliğinin kıskacına takıldı. Valilik  822 işlenmenin tespit edildiğini ve ceza almaları için Ticaret Bakanlığına gönderildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Kastamonu'da 900'dan fazla afet konutu inşa edilecek!

Kastamonu'da geçtiğimiz ay meydana gelen sel felaketi sonrasında kent genelinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kastamonu Valisi Avni Çakır çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı. 

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! 344.785 aileye yardım yapıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanmadaki sosyal yardım programları ile 4-6 mayıs tarihleri arasında 344 bin 785 aileye, 379 milyon 263 bin 500 lira ödeme yapıldığını duyurdu.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!

Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalar yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Enkaz altında bir yaşam belirtisi bulunmadı. Hiç kimsenin olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

İstanbul Valisi 18 bina ve çevresinde risk analizi yapılacağını açıkladı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak'ta istinat duvarının yıkılmasının ardından bir binanın çöktüğü alanda incelemelerde bulundu. Çöken binayla ilgili açıklama yapan vali, yıkılacak binaların güvenlik gerekçesiyle boşalttığını belirtti.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu!

9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu..

Hüseyin Avni Aker Stadı yıkılıyor!

Trabzon Valisi Yavuz: "Avni Aker Stadı'nın temsili yaşatılması için uygun bir bölümü yıkılmadan bırakılacak ve hatıraların yaşatılmasına vesile olacaktır" dedi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ağırladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kadir Topbaş'ı tebrik etti!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında iade-i ziyarette bulundu. Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzaladı

istanbul valisi avni mutlu Haberi

istanbul valisi avni mutlu

Fatih'te hayata geçirilen Hayat Çocuk Merkezi İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun katılımı ile açılacak. 14 Mart Perşembe günü saat 13.00'da Fatih'te açılacak olan Hayat Çocuk Merkezi, "Çocuklar Sokakta Kalmasın" sloganıyla yola çıktı.


Program 

-Açılış konuşması

-Kokteyl

-Merkezin gezilmesi


Adres

Aksaray Mahallesi, Cerrahpaşa Caddesi, No:57/4 Fatih...