11 / 05 / 2024

İstanbul Vinç etkinlik

İstanbul Vinç etkinlik

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 712 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı. 8-12 Mayıs tarihlerinde 41’incisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturuldu.

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Eyüp Karadolap'ta sosyal etkinlik alanı talebi!

İstanbul'un Eyüp İlçesi'ne bağlı Karadolap Mahallesi'ne yapılmak istenen camii inşaatına karşı mahalleliden sosyal etkinlik alanı talebi geldi.

Vadistanbul 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor!

Ayazağa’da toplam 424 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen ve toplam 3 farklı etaptan oluşan VADİSTANBUL, 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor.

İstanbul Metropol Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropol Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Efiloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Güngören, M.Nesih Özmen Mahallesi, Zeki Sokak'ta kuruldu.

Ekrem Keleş Mekke'deki vinç kazasını değerlendirdi!

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Keleş, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Mescid-i Haram’da vinç devrildi!

Mescid-i Haram’da vincin devrildiği Safa ve Merve tepelerinin bulunduğu alanın yanındaki yaklaşık 500 metrekarelik bölüm ile 2. ve 3. katlar ibadete kapatıldı. Söz konusu vinç, bölgedeki en büyük iş makinesi olarak da dikkati çekiyor.

Roots Turizm ve Etkinlik Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roots Turizm ve Etkinlik Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi, Renan Çelik tarafından 40 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de kuruldu.

Royal Davet Etkinlik ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Davet Etkinlik ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi, Ali Salman Yücel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fadime Yücel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi'nde kuruldu.

Pendik metro inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

İstanbul Pendik’te metro şantiyesinde inşaatta kullanılacak demirler vinçten taşınırken bir işçinin üzerine düştü. Yüzlerce kilogram ağırlığındaki demirlerin altında kalan işçi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

İstanbul Vinç etkinlik Haberi

İstanbul Vinç etkinlik

Türkiye’nin en büyük platform hipermarketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek Yapı Fuarında, en son teknoloji ürünü personel yükseltici platformlarını 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezi Büyükçekmece’de Açık Alanda 361 nolu stant’ ta...