05 / 05 / 2024

istanbul yağış haberleri

istanbul yağış haberleri

Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe sahil yolunda kavşaklarda ve yol kenarında biriken su birikintileri araç geçişlerini zorlaştırdı. Sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağış bir çok ilçede etkili oldu.

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Ayçiçek yağı haberleri sessizliğe bürünmüştü! Son gelen haber herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı

Ayçiçek yağının fiyatının ciddi oranda artması, vatandaşları hayli zorlamıştı. Ayçiçekle igili yeni bir haber geldi. İşte detaylar...

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi açıldı!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaklaşık 25 milyon avro yatırımla inşa edilen İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

İstanbul yaşam endeksi sıralamasında Türkiye genelinde 5'nci!

Nüfus yoğunluğu itibarıyla dünyadaki 172 ülkeden büyük olan İstanbul, yaşam endeksine göre Türkiye genelinde 5'inci sırada kendisine yer bulabildi.

Rotana İstanbul: Yaşamın ortasında hayatın rotasında!

Kartal Mert Sitesinin yerine yapılan Rotana İstanbul projesi ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla basına tanıtılıyor.

Onur Park Life İstanbul yaşam tarzınızı değiştiriyor!

Onur Beton güvencesiyle hayata geçecek olan Onur Park Life İstanbul’un proje lansmanı gerçekleşti. Onur Park Life İstanbul, projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

HEP İstanbul'da yaşam 2017'de başlayacak!

TEKFEN Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP istanbul projesinde yaşam, 2017 Nisan'da başlayacak. Yarısı satılan projeden ev almak isteyenler peşin ödemede yüzde 6 indirimden yararlanıyor.

istanbul yağış haberleri Haberi

istanbul yağış haberleri


 İstanbul'da sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağış bir çok ilçede etkili oldu. 


Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe sahil yolunda kavşaklarda ve yol kenarında biriken su birikintileri araç geçişlerini zorlaştırdı. Sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar otobüs duraklarına ve köprü altlarına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.


Bu arada itfaiye ekipleri Maltepe ilçesinde aldıkları yoğun ihbarları değerlendirerek su tahliyesi yaptı. Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde Yarıcı Sokak üzerinde bir lojmana yıldırım isabet etmesi sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.


Avrupa Yakası'nda Sarıyer, Şişli, Kağıthane, Zeytinburnu, Fatih, Beşiktaş, Bayrampaşa, Arnavutköy, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ilçelerinde kısa süreli şiddetli yağışlar...