30 / 04 / 2024

İstanbul yeni füniküler hatları

İstanbul yeni füniküler hatları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sultangazi Meydanı'ndaki parkta düzenlenen sahur programına katıldı. Soylu, programda yaptığı konuşmada açıklamalar yaptı.

EYT'yi kaçıranlar için yeni fırsat kapıda! Kademeli emeklilikten kimler yararlanacak?

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren EYT'yi kaçıranlar için yeni emeklilik fırsatı kapıda. Paylaşılan detaylara göre Kademeli Emeklilik Düzenlemesi için resmen geri sayım başladı. Peki kademeli emeklilik ne demek? Sigorta girişi için belirlenmiş olan tarih ne? İşte merak edilen o soruların yanıtları.

EYT bekleyenler için yeni fırsat: 10 yıl erken emeklilik imkanı!

Son gelen müjdeli haberle birlikte EYT (Erken Yaşta Emeklilik) hayali kuranlar için yeni bir fırsat doğuyor. Sigorta girişi tarihi dikkate alınarak emekli olamayanlar, artık 10 yıl erken emeklilik imkanından yararlanabilecekler. 

Her tahmini tutan İslam Memiş 40 yılda bir gelir" diyerek gram altında yeni fırsatı açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahminde bulundu. Tarih veren İslam Memiş "40 yılda bir gelen fırsat" diyerek açıkladı. Memiş, yeni rekorların gelebileceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

İzmirlilere son dakika müjdesi! Füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İzmirlilere son dakika müjdesi geldi. Karantina Meydanı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında br füniküler hattının yapılması planlanıyor.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

Seçim sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın 1345 lirayı aşarken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunu araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıklayarak altın alamayanlara üzülmeyin uyarısında bulundu.

Philips'ten yakmama garantili yeni ütüler! 16 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Ütü teknolojisi gelişirken yeni nesil ütüler ütü yapanların en büyük korkusunu ortadan kaldırıyor. İşte yeni ürünler ve fiyatları...

Ramazan ayında İstanbul'da ulaşım nasıl olacak?

İstanbul'da metro, tramvay ve füniküler sefer saatlerinde yeni düzenleme geldi. İşte detaylar...

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı için ilk ihale yapıldı!

Türkiye'de ilk kez inşa edilecek olan 3 istasyonlu eşsiz bir füniküler hattı için ihale süreci başladı İhalede 22 firma tarafından teklif verildi.

Ekrem İmamoğlu: Kendim için konut yapmam!

Sarıyer'de Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı yıl sonunda açılıyor!

Merakla beklenen Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı.

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı'nın inşaatı başlıyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İTÜ-İstinye Füniküler Hattı projesi için start verdi. 

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı için düğmeye basıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İBB, İTÜ-İstinye Füniküler Hattı projesi için düğmeye bastı.

İstanbul'da 2 senede 30 kilometrelik metro hattı açıldı!

İstanbul'da yeni metro hatlarının çalışmaları hız kesmiyor. 29 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı ile İstanbul’da son 2 senede 30 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı devreye alınmış olacak. 

İstanbul yeni füniküler hatları Haberi

İstanbul yeni füniküler hatları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sultangazi Erzurumlular Derneği tarafından Sultangazi Meydanı'ndaki parkta düzenlenen sahur programına katıldı. Bakan Soylu, 'İstanbul'da bir huzur iklimi içerisinde yaşıyoruz. Sizin değerlerinize, inançlarınıza, kıyafetlerinize, anlayışınıza, kökeninize hürmet eden ve 1994 yılından itibaren bu felsefeyi İstanbul'da oturtan, kimseyi ayırmayan, kimseyi ötekileştirmeyen ve aynı zamanda herkesin kendisini ifade etmesine imkan sağlayan bir anlayışı kıymetli Cumhurbaşkanımız tam 25 yıldır İstanbul'da oturttu. Biz de bu anlayışın devam etmesini istiyoruz.' dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul'a tüm dünyanın hayranlıkla baktığının altını çizen Soylu, 'İyi gözlemlemenizi istiyorum. Ben de İstanbul'da doğdum büyüdüm. Eğitim hayatımın büyük bir bölümünü burada sizlerle geçirdim. Sultangazi'ye ilk önce bir nüfus sayımı için geldim. Buraların ne durumda olduğunu çok iyi bilenlerdenim. 1994'te İstanbul belediye başkanı seçilen Recep...