28 / 04 / 2024

istanbul yol yapım çalışmaları

istanbul yol yapım çalışmaları

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kartal Petrol-İş Mahallesi Şehit Ali Şener ve Levent Sokak arasındaki boş alanın kamulaştırılması sonrasında iki sokağı birleştirerek, halkın ulaşımını kolaylaştırmak için yol açma çalışması başlattı..

İstanbul'da yol yapım ve onarım çalışmaları!

TEM otoyolunun Hasdal kavşağı-Harp Akademileri kavşağı arasındaki Seyrantepe bölgesi TEM yan yolda güney yol (İstanbul-Ankara yönü) Beşiktaş-Sarıyer çıkış kolunda sağdan şerit trafiğe kapatılacak. Çalışmalar yarın saat 06.00'a kadar sürecek...

İstanbul şantiye sahası oldu!

İstanbul, yol bakım çalışmaları, köprü yapımları, kentsel dönüşüm, konut projeleri derken dev bir inşaat şantiyesine döndü

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

istanbul yol yapım çalışmaları Haberi

istanbul yol yapım çalışmaları

Kartallı vatandaşlara, konforlu bir yaşam sunma amacıyla çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak, Kartal Petrol-İş Mahallesi Şehit Ali Şener ve Levent Sokak arasındaki boş alanın kamulaştırılması sonrasında iki sokağı birleştirerek, halkın ulaşımını kolaylaştırmak, vatandaşın rahatını sağlamak için yol açma çalışması başlattı.


Yolların şehirlere nefes aldırdığını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bütün çabamız Kartal’ı modern ve İstanbul’un gözdesi haline getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”dedi. Yapılaşmanın yoğun olduğu Kartal’da yeni yollara ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Altınok Öz, Kartal’ın sürekli büyüyen, gelişime açık olan bir bölge olduğunu vurgulayarak, yeni yollar açarak gelişime katkı yaptıklarını söyledi. Kartal’da ihtiyaç duyulan sokak, mahalle ve caddelerde yeni yol açma çalışmalarının sürdürüleceğinin altını çizen Başkan...