05 / 05 / 2024

istanbula 3. otoyol mu yapılacak

istanbula 3. otoyol mu yapılacak

"E-5 girişi ve Çamlıca TEM girişi, iki girişimiz var" diyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Bu otoyola, mevcut otoyol ve E-5’e ilave olarak yeni bir otoyol inşa ediyoruz. dedi.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 3 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak olan otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 3 Temmuz 2020 tarihine ertelendi. 

YİD modeliyle inşa edilen projeler için  3.7 milyar TL'lik kaynak!

YİD modeliyle inşa edilen köprü ve otoyollar için firmalara, 2 milyar TL’nin üzerinde ödeme yapılırken,  bu yıl iki otoyol ve bir tünel için 3.7 milyar TL kaynak ayrıldı. 

İzmir-Antalya arası 3 saate iniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 Günlük İcraat Programı’nda yer alan otoyol projesi kapsamında iki dev ihale önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Hayata geçirilecek proje ile İzmir-Antalya arası 3 saate inecek.

Türkiye 2035'te 8 bin 248 kilometrelik otoyol ağına kavuşacak!

Çalışmaları devam eden 3 bin 214 kilometrelik otoyolla birlikte 2035'te Türkiye 8 bin 248 kilometrelik otoyol ağına kavuşacak..

İstanbul Otoyol projesi kente değer kattı!

İzmir ile İstanbul arası karayolu ulaşımını 3 saate indirecek İstanbul Otoyol’u projesi ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Projenin büyük kısmı tamamlandı. 

İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi 15 milyara mâl olacak!

İstanbul’u Çanakkale üzerinden Balıkesir’e bağlayan otoyol projesi görüşe açıldı. Otoyol bölümü 9 milyar 843 milyon liraya köprüsü ise yaklaşık 15 milyar liraya mal olması beklenen proje için 6.3 milyar metrekare arazi kamulaştırılacak.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı!

İstanbul'u İzmir'e bağlayacak olan otoyol projesi ile Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı.Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Gemlik, Orhangazi sırtlarında arsa satışlarının yüksek olduğunu ifade etti.

3. Köprü bağlantı yollarında son durum!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen 116 kilometrelik otoyol ve otoyola erişimi sağlayan bağlantı yollarının büyük bir bölümü tamamlandı. Otoyolda Akıllı Ulaşım Sistemi için çalışma başlatıldı.

Köprü ve otoyol gelirleri yüzde 3 arttı!

Türkiye'de köprü ve otoyollardan elde edilen gelir, bu yılın ocak-ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3 artarak 735 milyon 244 bin 329 liraya yükseldi.

3. köprüde önce karayolu sonra demiryolu açılacak!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona hızla yaklaşılıyor. Gelecek yıl tamamlanması öngörülen 3. köprüde, otoyol ve raylı sistem eş zamanlı tamamlanacak. Önce karayolu ardından demiryolu açılacak.

3. köprüde otoyol ve raylı sistem eş zamanlı tamamlanacak!

3. Boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’de sona hızla yaklaşılıyor. Gelecek yıl tamamlanması öngörülen 3. köprüde, otoyol ve raylı sistem eş zamanlı tamamlanacak. Ancak, önce karayolu sonra ardından demiryolu hizmete girecek.

istanbula 3. otoyol mu yapılacak Haberi

istanbula 3. otoyol mu yapılacak


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'a büyük müjdeyi vererek, trafiği rahatlatacak üçüncü bir otoyol yapılacağını söyledi. "E-5 girişi ve Çamlıca TEM girişi, iki girişimiz var" diyen Elvan, "Bu otoyola, mevcut otoyol ve E-5’e ilave olarak yeni bir otoyol inşa ediyoruz. dedi.




'E-5 GİRİŞİ VE ÇAMLICA TEM GİRİŞİ, İKİ GİRİŞİMİMİZ VAR'


"E-5 girişi ve Çamlıca TEM girişi, iki girişimiz var" diyen Elvan, "Bu otoyola, mevcut otoyol ve E-5’e ilave olarak yeni bir otoyol inşa ediyoruz. Nereden başlıyor bu otoyol? Sakarya Akyazı’dan başlıyor ve şu güzergahı takip edip İzmit’in üst tarafından doğrudan Kuzey Marmara Otoyoluyla birleşiyor. Ankara’dan gelen bir vatandaşımız şu anda ya Otoyol TEM’e girecek ya da E-5’e girecek. Şu anda Ankara’dan gelen bir vatandaşımız bu projenin tamamlanmasıyla birlikte, ki...