02 / 05 / 2024

İstanbula dikilecek ağaç sayısı

İstanbula dikilecek ağaç sayısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni bir ağaçlandırma çalışması başlatarak, 300 farklı alanda eş zamanlı olarak, 40 farklı türde 115 bin ağaç dikecek. Proje özellikle TEM Karayolu güzergahında düşünülüyor.

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağına incir ağacı dikilecek! Aygaz, İpragaz, Mogaz 20 Ağustos fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam üzerine zam yapılırken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpü bu yılın başında sadece 238 TL'ydi. Yılbaşından bu yana yüzde 386  artış oldu. Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar, büyük tüp fiyatı yükseldi mi, mutfak tüpü 2022 fiyatı ne kadar?

3. köprü ve 3. havalimanı çevreye duyarlılığıyla ön planda!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. köprü ve havalimanının çevre duyarlılığıyla ön plana çıktığını belirterek, her iki proje için dikilecek ağaç sayısının 9 milyonu bulacağını bildirdi.

Gaziantep'te yeni yapılan her bina için 10 ağaç dikilecek!

Gaziantep’in her alanda gelişmesi ve yükselmesi için bir çok projeyi hayata geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, aldığı yeni bir kararla yapılacak her yeni bina için 10 adet ağaç dikecek.

İzmir Kuş Cenneti'ne 4 bin ağaç dikilecek!

İzmir Kuş Cenneti’ndeki yeşil dokunun güçlendirilmesi için alana 4 bin adet iğde ve ılgın ağacı dikilecek. Bölgenin hayata geçirilecek yeni yatırımlarla çok daha fazla ziyaretçi çekmesi planlanıyor.

İstanbul'da 300 farklı alanda 115 bin ağaç dikilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni bir ağaçlandırma çalışması başlatarak, 300 farklı alanda eş zamanlı olarak, 40 farklı türde 115 bin ağaç dikecek. Proje özellikle TEM Karayolu güzergahında düşünülüyor.

Dalaman’a 5 bin ağaç dikilecek!

Muhammet Şaşmaz, Ahmet Karaşahin Caddesi'nde başlayan çalışmaları Kaymakam Yılmaz Şimşek ile birlikte inceledi. Toplam 5 bin ağaç dikileceğini belirten Şaşmaz "Dalaman'ı daha da güzelleştirmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.

İstanbul'a 115 bin ağaç dikilecek!

İBB'den yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni bir ağaçlandırma çalışması başlatarak, 300 farklı alanda eş zamanlı olarak, 40 farklı türde 115 bin ağaç dikecek.

Hep İstanbul'da ev alana dikili ağaç hediye!

Tekten Emlak Geliştirme, İstanbul'daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. HEP İstanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek...

HEP İstanbul’dan ev alanın üç dikili ağacı olacak!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık’a üçer adet fidan dikilecek.

3.havalimanı ve 3.köprüde kesilen ağaçlar için 5 fidan dikilecek!

'Çılgın Projeler' için ağaç kesimi polemiği Meclis'e taşındı. 3. Köprü, 3. Havalimanı ve bağlantı yolları için ne kadarlık orman alanın yok edildiğini soran CHP'li Umut Oran'a cevap, Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu'ndan geldi..

Yalova'ya 2023 çınar ağacı dikilecek!

Yalova’da CHP’li belediye tarafından Köprülü Kavşak Projesi nedeniyle toplam 158 ağacın kesilmesine tepki olarak Ak Partili 9 belde ve ilçe belediye başkanı 2023 çınar ağacı dikme kararı aldı.

Çağdaş Kent 2. Etap’ta 128 bin 300 ağaç dikilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Çağdaş Kent 2. Etap projesi kapsamında alana 128 bin 300 ağaç dikilmesi planlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 500 bin ağaç dikecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ağaçlandırma çalışmasında hedefine hızla ilerliyor. Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından ortaya koyulan hedefler doğrultusunda bu yılsonuna kadar 500 binin üzerinde ağaç fidanı dikilecek.

İstanbula dikilecek ağaç sayısı Haberi

İstanbula dikilecek ağaç sayısı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla başlatılan ağaçlandırma seferberliği, Çalışmalar Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ile AĞAÇ AŞ tarafından il genelinde sürdürülüyor. Büyük bölümü su havzalarına dikilen ağaçlarla bu alanlarının korunması amaçlanıyor. 


Avrupa ve Anadolu yakalarında, İSKİ Su Koruma Havzaları ve Tesisleri, TEM Karayolu güzergahı, sahil ve iç parklar başta olmak üzere 300 farklı alanda yapılacak ağaçlandırmayla özellikle TEM Karayolu güzergahında, araçların karbonmonoksit salınımından dolayı oluşan kirliliğin engellenmesi...