04 / 05 / 2024

istanbul\'a kıymayın

istanbul\'a kıymayın

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp yine isyanlarda. Alp, "İstanbul'a kıymayın" diyor!

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti! Bisam tek tek rakamları açıkladı!

Bilgi İşlem ve İstatistik Araştırma Merkezi (BİSAM) ağustos 2023 için açık sınırını açıkladı. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti!

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir peynirin fiyatını söyledi, sunucunun ağzı açık kaldı

İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, katıldığı bir canlı yayında peynirin kilosunun 215 TL'ye yükseldiğini söyledi. Bu sırada sunucu Tunç Arslanalp da şaşkınlığını gizleyemedi.

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunun açık alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi 1586 Parseldeki 5.215 metrekarelik açık saha alanı Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'ye kiraya verildi. 

Kanal İstanbul'a karşı olanların oranı yüzde 56!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kanal İstanbul'a karşı olanların oranı yüzde 56" dedi.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Torkam E5 Açık Çarşı'nın yüzde 70'i 3 saatte satıldı!

Torkam E5’in Açık Çarşı dükkânları açık artırma usulü satışa çıktı. Açık artırmada, 1. Etapta yer alan 124 düzayak dükkânın yüzde 70’i 217 milyon bedelle kısa sürede sahiplerini buldu...

Açık mutfak eve huzur getiriyor!

CNR Emlak Fuarı’na katılan Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı, "evlerin enerjisi" üzerine bilgiler vererek açık mutfakların eve huzur getirdiğini söyledi..

istanbul\'a kıymayın Haberi

istanbul\'a kıymayın

Strateji, plan, proje, altyapı hazırlığı olmadan iş ve aş beklentisiyle Istanbul'a akan kırsal nüfusun oluşturduğu çarpık ve illegal yapılaşmanın oy ve rant beklentileriyle beslenerek Istanbul'un güvenligini, ekolojisini, tarihini, coğrafyasını, ulaşımını, dokusunu, kokusunu, özetle tüm dengelerini altüst ettigini, Kentin kanser tümorleri gibi sağlıksız büyüdüğünü biliyoruz.


Bugün Istanbul da sorun çok, ancak en önemlisi Ulaşım. Günde 600 yeni araç plaka alıp caddelere, sokaklara dökülüyor.Trafik içinden çıkılmaz hal alıyor, milyar Dolar kayıp yazıyor. Yönetim de ulaşımı rahatlatacak kimisi doğru kimisi yanlış projelere milyar Dolar akıtıyor. Kavşaklar, köprüler, tüpler, tüneller yapmak için çırpınıyor. Tabii bizlerin parasıyla..


Şimdi birde Su Sorunu patlak verdi...!


Yönetim her inşaat çukurunda aslında Istanbul'un mezarını...