05 / 05 / 2024

İstanbula trafiği rahatlatacak proje

İstanbula trafiği rahatlatacak proje

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 1 ay içerisinde İstanbul trafiğini rahatlatacak sürpriz, mega bir projeyi açıklamayı planladıklarını söyledi. Proje 1 ay içinde açıklanacak.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Boğaz trafiği Kanal İstanbul ile rahatlayacak!

Çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dev proje tamamlandığında boğaz trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak. 

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Kanal İstanbul inşaatı trafiği etkileyecek mi?

İstanbul'da 3. köprü ve yeni havaalanı yapımında, binlerce hafriyat kamyonu yollara çıkmış, pek çok kazaya karışmıştı. Yol Güvenliği Uzmanı Dr. Suat Sarı, "10 bin hafriyat kamyonu İstanbul trafiğinde terör estirecek" dedi...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu trafiği rahatlatacak!

İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun, Balıkesir trafiğini de rahatlatacak.

Gaziosmanpaşa-Eyüp arasına tünel geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle Gaziosmanpaşa’da trafik sorununa çözüm getiren projelere bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak olan karayolu tüneli

Eminönü-Halkalı tren hattı trafiği rahatlatacak!

İBB Başkanı Uysal, Eminönü'nden Halkalı'ya kadar inşaatı devam eden banliyö tren hattının hizmete açılması halinde ulaşım sorununa önemli katkı sunacağını ifade etti. 

Osmangazi'de trafiği aksatan binalar yıkılıyor!

İlçede yeni yollar açan Osmangazi Belediyesi, Küçükbalıklı Köprübaşı Caddesi üzerinde kalan ve trafiği aksatan binaları yıkarak caddeye rahat nefes aldırıyor.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Bölgedeki trafiği rahatlatacak metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Batman Güney Çevre Yolu Projesi için anlaşıldı!

Batman Güney Çevre Yolu'nun yapımı için anlaşma sağlandı. Trafiği büyük ölçüde rahatlatacak projenin Ağustos ayında tamamlanması bekleniyor.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Çevre Yolu Nisan sonunda açılacak!

Karadeniz Sahil Yolu'nun tek otoban yapılmayan güzergahı olan Ordu'da trafiği rahatlatacak en önemli yatırım olan çevre yolu inşaatı hızla sürüyor. 1 milyar 200 milyon liraya mal olması beklenen Ordu Çevre Yolu'nun Nisan ayı sonunda hizmete açılması bekleniyor.

İstanbula trafiği rahatlatacak proje Haberi

İstanbula trafiği rahatlatacak proje

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 1 ay içerisinde İstanbul trafiğini rahatlatacak sürpriz, mega bir projeyi açıklamayı planladıklarını söyledi. Elvan, şunları söyledi: "Özellikle gerçekten geniş halk kitlelerinin bir noktadan başka bir noktaya seyahat ettiği kesimlere yönelik trafiği daha da rahatlatıcı proje üzerinde çalışıyoruz. Biraz zamana ihtiyacımız var. 1 ay içerisinde açıklarız diye düşünüyoruz. İstanbul trafiğini rahatlatacak sürpriz bir proje, mega...