19 / 07 / 2024

istanbulda avm ihtiyacı varmı

istanbulda avm ihtiyacı varmı

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ile araştırma şirketi Akademetre Araştırma&Stratejik Planlama işbirliğiyle hazırlanan AVM raporuna göre, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında 64, 42 ve 17 olmak üzere toplam 123 alışveriş merkezinin açılması bekleniyor...

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

AVM sayısı 2018'de 448'e çıkacak!

AVM’lerin ihtiyacın çok üstünde hızla arttığını dile getiren TESK Genel Başkanı Palandöken, "AVM sayısı 2018’de 379’dan 448’e çıkacak" dedi.

İran'ın AVM, ofis ve konut ihtiyacı karşılanmalı!

Plan Proje Yönetim Müşavirlik Yönetim Kurulu Başkanı Süha İlhan, ''Tahran ve diğer büyük şehirlerde acilen nitelikli AVM, ofis ve konut ihtiyacı bir an evvel karşılanmalı" dedi.

Tekzen, Van Pisi AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri TEKZEN, Doğu Anadolu Bölgesi’nin üçüncü büyük şehri Van’da ilk mağazasını açtı. Pisi AVM’de bulunan Tekzen, 2500 m2’lik satış alanına sahip yeni mağazası ile bölgenin yapı marketi ihtiyacını karşılayacak.

Anadolu'daki talep AVM açılışlarını hızlandırıyor!

Anadolu'dan gelen talep doğrultusunda açılan AVM'lerin sayısı hızla artarken doluluk oranları, duyulan ihtiyacı doğrular nitelikte. Kişilerin talep ettikleri büyük markalar da Anadolu'da açılan AVM'lerde geniş metrekarelerde konumlanıyor.

Migros 17 Burda AVM'de mağaza açtı!

Tüketicinin A'dan Z'ye her türlü ihtiyacını karşılayabileceği, hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliği ile fark yaratacak olan 3M Migros Mağazası, 2000 metrekarelik alanı ile 17 Burda AVM içerisinde konumlanıyor.

Van'da askeriyenin kupon arazisi AVM mi olacak?

Şehirlerde yaşayanların en büyük sosyal ihtiyacı beton duvarların arasında nefes alabileceği park ve bahçe. TOKİ’nin kupon arazilerdeki önceliği ise AVM ve lüks konut inşası...

Sancaktepe'nin ilk AVM'si: Rings AVM!

Rings AVM, İNSİDE AVM danışmanlığında Sancaktepe'de hizmete açıldı. Bölgenin ilk AVM'si olan Rings AVM, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema salonları gibi bir çok ihtiyacı karşılıyor...

Saraçoğlu Mahallesi AVM olmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, tarihi Saraçoğlu Mahallesi için kimsenin net bir projesinin olmadığını belirterek, “Saraçoğlu AVM olmayacak. Düşünen her insanın düşüncesine ihtiyacımız var” dedi.

Axis AVM 1. yaşını kutluyor!

Axis, birinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılayan AVM'lerin aynı zamanda bölge için de bir sosyalleşme alanı olduğunu söyledi...

Axis AVM birinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor!

Axis, birinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılayan AVM'lerin aynı zamanda bölge için de bir sosyalleşme alanı olduğunu söyledi.

Platinyum AVM Dudullu'da yükseliyor!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Ümraniye'de yer alan Dudullu da bölgenin alışveriş ve yaşam ihtiyacını karşılayacak yeni bir proje hayata geçiyor ‘’ Platinyum AVM ’’...

istanbulda avm ihtiyacı varmı Haberi

istanbulda avm ihtiyacı varmı

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ile araştırma şirketi Akademetre Araştırma&Stratejik Planlama işbirliğiyle hazırlanan AVM raporuna göre, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında 64, 42 ve 17 olmak üzere toplam 123 alışveriş merkezinin açılması bekleniyor. İstanbul'da AVM'ye ihtiyaç olduğunu belirten uzmanlar, ilçe bazında arz ve talep dengesinin iyi analiz edilmesi gerektiğinin altını çiziyor. 


Sabah...