04 / 05 / 2024

istanbulda belediye bisiklet yolu yapıyor mu

istanbulda belediye bisiklet yolu yapıyor mu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı-Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü, Belgrad Ormanı girişine kadar uzanacak 6.5 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu için hazırlıklara başladı. İşte yeni bisiklet yolunun detayları...

Öğrencilerin başarısı bisikletle ödüllendirilecek! Öğrencilere binlerce bisiklet hediye edilecek! İşte detaylar!

Öğrenciler bu haberle havalara uçacak. Binlerce bisiklet o belediye tarafından hediye edilecek. İşte detaylar!

Ankara Gölbaşı'nda bisiklet yolu projeleri hızlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 1. Etap Bisiklet Yolu Projesi’nin bitirilmesinin ardından bisiklet yolu projelerini hızlandırdı. 

Tokat Turhal'da bisiklet yolu uzunluğu 32 kilometreye çıkacak!

Tokat'a bağlı Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ilçede bisiklet yolu uzunluğunun 32 kilometreye çıkacağını dile getirdi. 

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

Gölbaşı Belediyesi'nden bisiklet yolu müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü kıyı bandında hayata geçirdikleri yürüyüş yolunun ve bisiklet yolunun tamamlandığını belirtti.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Kağıthane Bisiklet Yolu projesi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ‘Kağıthane Bisiklet Yolu’ projesini yerinde inceledi. Başkan Öztekin, bisiklet yolunun 7,5 kilometre uzunluğuna sahip olacağını söyledi.

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

Ankara'daki üniversiteler bisiklet yollarına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın önemli projeleri arasında yer alan “Bisiklet Yolu Projesi”nin hayata geçtiği Başkent’te üniversite yerleşkelerinde de bisiklet yolu yapımı hızlandırıldı. 

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

istanbulda belediye bisiklet yolu yapıyor mu Haberi

istanbulda belediye bisiklet yolu yapıyor mu

İstanbul Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu'ndan başlayarak, Büyükdere Bahçeköy Yolu-Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi- Valide Sultan Caddesi- Bahçeköy Orman Fakültesi güzergahını takip edip, Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden, 6.5 kilometre uzunluğunda yeni bir bisiklet yolu daha hayata geçecek.



Belgrad Ormanı girişinden sonra da, halen orman içinde mevcut bisiklet yolu ile entegre olabilecek olan bisiklet sürücüleri; isterlerse kendi bisikletleri ile ya da istasyondaki İSPARK bisiklet kiralama sistemi ile bu güzergahta rahat ve konforlu bir biçimde bisiklet kullanabilecek.



Entegre Metro Sistemi ile Sarıyer/Hacıosman'a ulaşabilen herkes Belgrad Ormanında da bisiklet keyfi yapabilecek.



Uygulama Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı-Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'nce hazırlanan 6.5 km. uzunluğundaki bisiklet yolu, mevsim şartlarının iyileşmesini müteakip Trafik Müdürlüğü ve Yol-Bakım Müdürlüğü'nce hayata geçirilecek.