03 / 05 / 2024

İstanbulda evlerin metrekare fiyatları ne kadar olmalı

İstanbulda evlerin metrekare fiyatları ne kadar olmalı

ALT ve orta gelir grubunun konut ihtiyacı devam ederken, yeni üretilen konutlar ağırlıklı olarak orta üstü ve yüksek gelir grubuna hitap ediyor.

Ev fiyatları yüzde 110, kira fiyatları yüzde 138 arttı! Evlerin ortalama metrekare fiyatı 19 bin 536 TL oldu

Bu yılın ikinci çeyreğinde Türkiye genelinde konut fiyatları yıllık yüzde 110, kiralar ise yüzde 138 artış gösterdi. Yıllık değer artışı en fazla olan iller Kırklareli, Edirne ve Zonguldak olarak sıralandı. Evlerin ortalama metrekare fiyatı ise 19 bin 536 TL oldu.

82, 105, 122, 158 metrekare ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son zamanlarda konut almak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Peki, 82, 105, 122, 158 metrekare ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik ev alacaklar hemen bakın! 100 metrekare prefabrik ev yaptırmak isteyen ne kadar öder?

Prefabrik ev alacak kişiler öncelikle fiyat aralığına bakmaktadır. Prefabrik evlerin fiyatı, bazı özelliklerinden dolayı değişmektedir. Onlardan biri de metrekare farkıdır. İşte farklı metrekare prefabrik evlerin fiyatları!

Dubleks çelik ev fiyatı ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL?

Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki, Dubleks çelik ev fiyatları ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL? İşte ayrıntılar...

75 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları metrekareden metrekareye değişiklik göstermektedir. İşte bu konuda merak edilen metrekare fiyatları!

70 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları metrekare farkı ve bu konutların hangi malzemeden üretildiği de büyük önem taşımaktadır. İşte prefabrik evler hakkında merak edilenler!

70 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları metrekareye göre değişiklik göstermektedir. İşte prefabrik evlerin özellikleri ve metrekare fiyatları!

Deprem bölgesindekiler kaç para tazminat alacak? İşte metrekare başına ödenecek paralar!

Yaşanan deprem felaketinin ardından bölgedeki vatandaşlar, hasar gören veya yıkılan evlerin tazminat ödeme sürecini merak etmekte. Peki bu durumdaki hangi vatandaş metrekare başına DASK’tan ne kadar tazminat alacak? İşte detaylar…

90 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte bu bağlamda sorulan 90 metrekare prefabrik ev kaç para? sorusunun yanıtı!

70 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 31 Ocak Salı fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemde en popüler konutlar arasında yer almaya başladı. Özellikle pandemi sonrası bu konut tipi ön plana çıkmıştır. Bu noktada da vatandaşlar prefabrik evlerin metrekare fiyatını bilhassa araştırıyor. İşte detaylar!

90 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemde çok popüler ve tercih edilen konutlardan biridir. Özellikle prefabrik evlerin fiyatları daha çok merak ediliyor. İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

100 metrekare prefabrik evler kaç lira?

Prefabrik evler şu sıralarda çok tercih edilen konutlardan bir tanesidir. Metrekare değişikliğine göre prefabrik evlerin ücretleri de değişmektedir. İşte prefabrik evlere dair sorulan soruların yanıtları!

Prefabrik evlerde metrekare fiyatı 2 bin 490 TL'den başlıyor! En uygun prefabrik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde metrekare fiyatı 2 bin 740 TL. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerin 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

İstanbulda evlerin metrekare fiyatları ne kadar olmalı Haberi

İstanbulda evlerin metrekare fiyatları ne kadar olmalı

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, İstanbul'da arsa arzının sınırlı olması ve mevcut arsalardan çok yüksek bedellerin talep edilmesi nedeniyle ulaşüabilir fiyatla ev yapüamadığını söyledi. Konut pazarında asü talebin alt ve orta gelirli kesimden geldiğini belirten Elmas, "Metrekaresi 3 bin - 3 bin 500 liradan satış yapacağımız arsa arıyoruz ama yok. Biz inşaatçılar inşaat maliyetleri açısından sorunu çözeriz ama arsa probleminin çözümü şart. TOKİ ve Emlak Konut arsa üretimini hızlandırmalı" dedi. 




'SEKTÖRÜN SUÇU' 

İstanbul'un gelişim bölgesi Kayabaşı'nı örnek gösteren Elmas, bu bölgede son dönemde Emlak Konut tarafında yapüan ihaleleri değerlendirdi. İhale soması yeni yapüacak konut projelerinde metrekare satış fiyatının 5 bin lirayı bulacağım söyleyen Altan Elmas, "Bir arsa için yapılan ihaleye 20-30 firma kaülır duruma geldi. Aslmda ev fiyatlarım bu...