30 / 04 / 2024

İstanbulda su yok

İstanbulda su yok

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan "Mecidiyeköy- Mahmutbey Metro Hattı İnşaatı" kapsamında, isale hattının mevcut hatta bağlantısı yapılacak.

Depremde 96 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nde şok eden gelişme: Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok...

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Ebrar Sitesi F Blok'ta 96 kişinin ölümüne ilişkin 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Tevfik Tepebaşı ''Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok.'' diyerek kendisinin suçlu olmadığını savundu.

Vestel rafine su arıtma cihazı kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Doğal olarak arıtılmış sağlıklı su tüketmek isteyenler için Vestel su arıtma cihazı ile karşımıza çıkıyor. Cihaz;  klor filtresi,ön karbon filtresi ve ters ozmoz filtreleri ile kötü tat,koku,bakterileri yok ediyor. Cihazın diğer özellikleri neler ?

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Arnica Su Filtreli Elektirikli Süpürge 3.999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesini yenilemek isteyenler için Arnica,yüksek emiş gücüne sahip teknolojisini tüketicisiyle buluşturuyor. Bakterilerin çoğunluğunu yok eden teknolojisi sayesinde Arnica bora su filtreli elektrikli süpürge çokça tercih ediliyor. 

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Devlet Su İşlerinde çalışma imkanı! KPSS şartı yok! İşte başvuru detayları!

Devlet Su İşlerinde çalışma imkanı. Son dönemde Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımlarını arttırdı. İşte detaylar!

Elon Musk'un "Bir evim bile yok" sözlerinin perde arkasıyla ilgili ürküten iddia! Emlak krizini işaret etmiş

TESLA CEO'su Elon Musk'un "Bir evim bile yok" sözleriyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Musk'un bu sözlerle emlak krizini işaret ettiği öne sürüldü.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Su yalıtımı olmayan binaya izin yok!

Deprem tehlikesi altında bulunan Türkiye'de yapı ömrü ve dayanıklılığı açısından büyük öneme sahip su yalıtımı konusunda önemli bir adım atıldı. 

Planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletme ihtimali yok!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Satılmışoğlu’na yapılması planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletmesi ihtimali yok. Büyükşehir’in bizi ihanetle suçlamasını anlamsız ve yersiz buluyoruz” diye konuştu.

Depremde yıkılan binaların yüzde 64'ünün su yalıtımı yok!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, su yalıtımsız binaları “dikey mezar” olarak nitelendirdi ve “Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ü su yalıtımı olsaydı yıkılmayacaktı” dedi.

KKTC'ye Su Temini Projesi bugün faaliyete geçecek!

Türkiye ile Yavru Vatanı birbirine bağlayan KKTC'ye Su Temini Projesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle faaliyete geçecek. Dünyanın gıptayla baktığı projedeki teknolojinin eşi yok.

Su yalıtımsız binanın depremde hiç şansı yok!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Su yalıtımı yapılmış olsaydı, Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ü ayakta kalacak; ölümler ve yaralanmalar da aynı oranda azalacaktı” dedi.

İstanbulda su yok Haberi

İstanbulda su yok

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan "Mecidiyeköy- Mahmutbey Metro Hattı İnşaatı" kapsamında, isale hattının mevcut hatta bağlantısı yapılacak.


Bu nedenle, yarın 10.00-24.00 saatleri arasında, Gaziosmanpaşa'da Yıldıztabya, Yenidoğan, Sarıgöl, Pazariçi, Karlıtepe, Merkez, Şemsipaşa, Hürriyet, Bağlarbaşı, Fevziçakmak, Yenimahalle, Kazım Karabekir ve Mevlana mahalleleri, Eyüp'te Sakarya, Silahtarağa, Rami Yeni, Rami Cuma, Düğmeciler, Yeşilpınar, Akşemsettin, Çırçır ve Karadolap mahalleleri ile Bayrampaşa'da Kartaltepe ve Yıldırım mahallelerinin bir kısmı su...