28 / 07 / 2024

İstanbulda tır trafiğine önlem

İstanbulda tır trafiğine önlem

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.TIR'ları rampa ile denizden geçireceklerini dile getiren Bakan Elvan, TIR'ları İstanbul'a sokmayacaklarının altını çizdi...

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Denizli Kamyon ve Tır Garajı hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak için tamamladığı kamyon ve tır garajı hizmete giriyor.

Denizli Tır Garajı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile hayata geçirdiği kamyon ve tır garajının inşaatını tamamladı.

Denizli tır garajına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa ettiği kamyon ve tır parkı projesinde sona yaklaştı.

Denizli Tır Parkı'nın inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa edeceği kamyon ve tır parkı projesine başladı.

Tarihi Ordu Caddesi yayalaştırılacak!

Üzerinden geçen tramvay hattı ile Aksaray'dan Beyazıt Meydanı'na uzanan Ordu Caddesi'nin, araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılması için proje hazırlanacak.

Alanya'da 50 yıldır trafiğe kapalı yol yeniden hizmete açıldı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Ev Restoran'ın yanında 50 yıldır araç trafiğine kapalı yolu hizmete açtı.

Avrasya Tüneli trafiğe açıldı!

Asya ve Avrupa'yı deniz tabanından karayoluyla birleştiren tarihi proje Avrasya Tüneli, sabah 07.00'dan itibaren araç trafiğine açıldı.

Paris'te Seine Nehri'nin kıyısındaki yol yayalaştırıldı!

Paris Belediyesi, Seine Nehri'nin "Rive Droite" olarak adlandırılan kıyısındaki yolları araç trafiğine kapatılma kararı aldı.

Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı!

TEM otoyolu Bolu Dağı tünelinde yaklaşık 40 gündür devam eden üst yapı çalışmaları sona erdi. Bayram öncesi tünelin trafiğe açılması sürücüleri sevindirdi.

Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastaneye dönüştürülecek!

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı 51 diş ünitesi ile hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi statüsüne dönüştürüldü.

Demirtaş Kavşağı araç trafiğine açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından araç trafiğine açıldı.

İstanbulda tır trafiğine önlem Haberi

İstanbulda tır trafiğine önlem

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "İstanbul'a yönelik yeni projelerimiz olacak. Açıklayacağız onları. Yeraltından yeni bir projemiz olacak. Yeraltı yolları olacak" dedi. TIR'ları rampa ile denizden geçireceklerini dile getiren Bakan Elvan, TIR'ları İstanbul'a sokmayacaklarının altını çizdi. 


İşte Bakan Elvan'ın konuyla ilgili açıklaması: 


TIR'LAR RAMPA İLE DENİZDEN GEÇECEK


"Denizyolu taşımacılığında çok ciddi sıkıntılarımız, eksiklerimiz var. Bu sorunun çözümü için çok basit rampalar kuracağız. TIR'lar gelir rampalardan gemilere aktarma yapıp hemen feribota geçer. Oradan da transferi yapılır. İstanbul trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan bir başka husus da bu tür rampalar. Rampa yapacağız. TIR'lar rampa ile İstanbul merkeze inmeden denize geçecek. Denizden nakliyesini sağlayacağız. İstanbul'a...