18 / 07 / 2024

istanbulda yeni hafriyat dök

istanbulda yeni hafriyat dök

Geçtiğimiz hafta mecliste kabul edilen torba kanuna son anda eklenen bir düzenlemeyle, sık sık tartışma konusu olan kazı hafriyatları için yeni depolama yeri ormanlık alanlar olarak belirlendi...

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile İslam Aktarli tarafından kuruldu.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Güneş tarafından kuruldu.

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Memiloğlu tarafından kuruldu. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

İstanbul'da hafriyat kamyonlarına yeni düzenleme!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, hafriyat kamyonlarının neredeyse yüzde 70-75'ine ATS denilen araç takip sistemi cihazı taktırıldığını açıkladı. 

Bursa Yenişehir'in mega projesinde hafriyat çalışmaları bitti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yenişehir ilçesine kazandıracağı kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonları projesi planlandığı biçimde sürüyor.

Hafriyat ve yıkıma yeni düzenleme geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hafriyat ve yıkımı içeren bir yönetmelik taslağı oluşturdu. Taslağa göre hafriyat toprağı, inşaat molozu ve yıkıntı atıkları için yeni düzenlemeler getiriliyor...

Sivas'a yeni kültür merkezi geliyor!

Sivas’ta yapımına başlanan yeni kültür merkezi ile huzurevi inşaatının çalışmaları aralıksız sürüyor. Vali Davut Gül, beraberindeki heyet ile birlikte hafriyat çalışmalarına başlanan yeni kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yenişehir Hafriyat İnşaat Otomotiv Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Hafriyat İnşaat Otomotiv Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Uçak tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

istanbulda yeni hafriyat dök Haberi

istanbulda yeni hafriyat dök


GEÇTİĞİMİZ hafta mecliste kabul edilen torba kanuna son anda eklenen bir düzenlemeyle, sık sık tartışma konusu olan kazı hafriyatları için yeni depolama yeri ormanlık alanlar olarak belirlendi.


Eklenen maddeye göre, “demiryolu, otoyolu, devlet ve il yollarının yapımında zorunlu olarak ortaya çıkan kazı fazlası malzemenin depolanacağı alanlara Orman Genel Müdürlüğü’nce belirlenen ağaçlandırma bedeli” alınarak izin verilebilecek. CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, “Sadece Kuzey Marmara otoyolu tamamlandığında, yapılan hesaplamalara göre, yaklaşık 48 milyon 776 bin 929 metreküp hafriyat oluşacak” dedi. Hafriyat kamyonları Eylül ayında İstanbul’da eylem yapmış ve “yeni hafriyat alanı” sözü almıştı.


ORMANLAR BETONLAŞACAK


Cumhurbaşkanı Gül’ün onayladığı torba kanunun 3. maddesinde yer alan madde, “demiryolu, otoyol, devlet ve il yolları ile su isale hatlarının yapımında zorunlu olarak ortaya çıkan kazı fazlası malzemenin depolanacağı...