02 / 05 / 2024

istanbuldaki kimsesizler nereye yerleştiriliyor

istanbuldaki kimsesizler nereye yerleştiriliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zorlu kış günlerinde sokakta kalan kimsesiz vatandaşlarımıza ev sahipliği yapıyor. İstanbul Büyük şehir Belediye ekipleri 377 evsiz vatandaşı Zeytinburnu Spor Kompleksine yerleştirdi...

Park Mavera 2. Etap nereye yapılacak?

Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Park Mavera 2. Etap projesinde 556 daire ve 252 dükkan yapılacak. Makro - Akyapı imzasını taşıyan Park Mavera 2. Etap nereye yapılacak?

TOKİ Esnaf Evleri başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Esnaf Projesi başvuru işlemleri devam ediyor. Proje kapsamında esnafların uygun koşullarda konut sahibi olmaları amaçlanıyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ İskenderun başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ İskenderun Evleri 450 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Toplam 4.500 adet konuttan oluşacak proje 2 ayrı kategoride satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ İskenderun başvuruları nereye yapılacak?

Avrupa Konutları Başakşehir nereye yapılacak?

Avrupa Konutları Başakşehir nereye yapılacak? Avrupa Konutları Başakşehir Kayaşehir'de 882 ada 1 parselde inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir 1.etapta 603 daire, 17 dükkan olacak...

Emlak vergisi 2. taksit ödemesi nereye yapılır?

Emlak vergisi mükellefleri yıllık vergilerini senede iki taksitte ödeyebiliyor. 2015 yılı 2. taksit ödemeleri Kasım ayında başlayacak. Peki, emlak vergisi 2. taksit ödemesi nereye yapılır?

TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak?

Esnafın geleceğinin garanti altına alınacak TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak? TOKİ Esnaf Evleri başvuru şartları neler?

Apartmanda gürültü şikayeti nereye yapılır?

Apartmanlarda hafta içi ve hafta sonu gürültü saatlerine uyulması gerekiyor. Peki, apartmanda bu saatlere uymayan ve sürekli gürültü yayan maliklere ne yapılır? Apartmanda gürültü şikayeti nereye yapılır?

Emlak vergisi 2. taksidi nereye ödenir?

Emlak vergisi konut sahipleri tarafından her yıl belirli dönemlerde iki eşit taksitte ödenen bir vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlak vergisi 2. taksidi nereye ödenir?

El yazılı vasiyetname nereye verilir?

El yazılı vasiyetnamelerde, vasiyetçi bütün vasiyetnameyi başından sonuna kadar kendi el yazısıyla yazması gerekiyor. Peki, el yazılı vasiyetname nereye verilir?

Kiracı gürültü yapıyorsa nereye şikayet edilir?

Kimi zaman apartman dairesi kiralayan kiracılar yaptıkları gürültü nedeniyle komşularına rahatsızlık verebiliyor. Bu duruma kiracının ev sahibi de müdahale etmeyebiliyor. Peki, kiracı gürültü yapıyorsa nereye şikayet edilir?

Tapu harcı nereye yatırılır?

Tapu müdürlüklerinde gerçekleştirilen hizmet karşılığında, alıcı ve satıcı tarafından tapu masrafı olarak bilinen tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcı nereye yatırılır?

Kira depozitosu nereye yatırılır?

Mal sahibi ile yapılan anlaşma sonucunda, kira sözleşmesi imzalamanız ve ilk kira ile birlikte depozito ödemesi yapılması gerekiyor. Peki, kira depozitosu nereye yatırılır?

2015 tapu harcı nereye ödenir?

Gayrimenkul alım-satımı yapacak kişilerin merak ettiği konuların başında tapu harcı geliyor. Peki, 2015 tapu harcı nereye ödenir?

istanbuldaki kimsesizler nereye yerleştiriliyor Haberi

istanbuldaki kimsesizler nereye yerleştiriliyor


İstanbul Büyükşehir Belediyesi zorlu kış günlerinde sokakta kalan kimsesiz  vatandaşlarımıza ev sahipliği yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye ekipleri 377  evsiz vatandaşımızı Zeytinburnu Spor Kompleksine yerleştirildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte Zeytinburnu Spor Kompleksi’ni evsiz vatandaşlarımızı ağırlayacak şekilde yeniden düzenledi. Buraya yerleştirilen vatandaşlarımız 65 kişilik ekiple yemek, duş, sağlık hizmeti, kıyafet ve bakım hizmetleri verilmeye başlandı.


Havalar ısınana kadar evsiz vatandaşlarımız için barınma evi olarak hizmet verecek Zeytinburnu Spor Kompleksi’nde şu anda 377 vatandaşımız misafir...