03 / 05 / 2024

İstanbuldaki konutlara Arap ilgisi

İstanbuldaki konutlara Arap ilgisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Yapı ve Gül Proje, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve bu yıl 35 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen Emlak 2014 Fuar’ında projelerini görücüye çıkarttı.

Nezih Onur: Trabzon için Arap turizmi kaçınılmaz fırsat!

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

Arap bağış fonu İstanbul'daki Suriyeliler için toplu konut inşa edecek!

Zengin Arap aileleri zekât amaçlı oluşturdukları bağış fonlarıyla İstanbul' daki Suriyeli göçmenlere toplu konut inşa edecek. Yatırım için Beylikdüzü ve Silivri bölgeleri öne çıkıyor..

2.Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi 1-4 Aralık'ta!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği İzmir Şubesinin düzenlediği 2.Türk - Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesine, 22 Arap ülkesinden 600 kişilik alım heyeti katılacak...

600 Arap işadamı İzmir'e geliyor!

Türk-Arap ülkeleri İşadamları Derneği'nin (TURAB) 1-4 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği "2. Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi" tanıtım toplantısı yapıldı. Zirveye 22 Arap ülkesinden katılacak temsilcilerle işbağlantıları kurulması hedeflendi

Meryem Uzerli'ye Arap patronlardan 1.5 milyon dolarlık ev!

Yeni dizisi için Dubaili bir kanal ile anlaşan Meryem Uzerli'ye Arap patronlarından jest üzerine jest yapıldı. 2 milyon dolara projeye 'evet' diyen Uzerli'ye, 1.5 milyon dolarlık bir de ev hediye edildi.

Meryem Uzerli'ye Arap patronları 1 buçuk milyon dolarlık daire hediye etti!

Yeni dizisi için Dubaili MB3 kanalı ile anlaşan Meryem Uzerli'ye Arap patronlarından jest üzerine jest yapıldı. 2 milyon dolara projeye 'evet' diyen Uzerli'ye, 1.5 milyon dolarlık bir de ev hediye edildi...

Konut sektöründe Arap baharı yaşanıyor!

Konut sektöründe adeta "Arap Baharı" yaşanıyor. Arap yatırımcılar, beğendikleri konut projelerinden milyon dolarlık alım yaparken, ağırlıklı termal bölgeleri tercih ediyor. Türkiye'yi tercih nedenleri arasında ezan sesi duyup, helal yemek bulunuyor...

Arap İstanbul İnşaat Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap İstanbul İnşaat Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. Badr Ahmed Badr tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de kuruldu.

Arap turistler, Avrupalıların 10 katı harcama yapıyor!

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yayınladığı verilere göre Türkiye'ye gelen turistlerin önemli bir kısmım Ortadoğu ülkeleri vatandaşları oluşturuyor. Türkiye'ye gelen Arap turistler, Avrupalılara nazaran 10 kat daha fazla harcama yapıyor.

Arap turistler tercihi son yıllarda Sapanca ve Maşukiye oldu!

Sapanca ve Maşukiye son dönemde giderek artan Arap turistlerin istilasına uğradı. Son yıllarda bölgeyi turlarla tanıyan Arap turistler, artık Sapanca ve de Maşukiye'ye yerleşmeye başladı.

Arap yatırımcıların eşleri, perakende sektöründe ciroları artırdı!

Türkiye 'den gayrimenkul toplayan Arap yatırımcıların eşleri, perakende sektöründe ciroları artırdı. Körfez Bölgesi'nden gelen gelerek yazı İstanbul'daki yeni konutlarında geçiren aileler arasında alışveriş rekabeti yaşanıyor.

Dap Yapı 500 konutu Arap yatırımcıya tanıttı!

Dap Yapı 500 konutu Arap yatırımcıya tanıttı. Yapı, İstMarina'nın ilk etabındaki 1000 konutun 950'sini 45 günde sattı. Şimdi sırada Dubai'de Arap yatırımcıya tanıtılan 500 konutluk ikinci etap var.

Turizmde Arap baharı!

Yaz dönemini değerlendiren Bursalı turizmciler, Arap turist sayısındaki artışla birlikte yaz aylarında yüzde 100 doluluk oranıyla çalıştıklarını söylediler. 2015 yılı için ise 110 yeni tesisin açılması bekleniyor...

İstanbuldaki konutlara Arap ilgisi Haberi

İstanbuldaki konutlara Arap ilgisi

İstanbul’un orta ve üst gelir seviyelerine yönelik, Gülpark Yaşam,  Eyüp Park, Kavaklı Konakları, Kalekent projelerini fuarda sergileyen firma Arap gayrimenkul yatırımcılarının ilgisini çekti. 


Bu yıl alanı 2 kat büyüyen fuarda 200’den fazla nitelikli projenin yerini alacağını, kendilerinin de İstanbul’un yaşam ve yatırım için en uygun lokasyonlarındaki 4 ayrı projeyi vitrine çıkaracaklarını belirten Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını dile getirdi. 


Fuarın ilk gününde Arap yatırımcılara 11 Konut satışı gerçekleştirdiklerini belirten Gül, Türkiye’nin yabancı yatırımcıların konut yatırımı yapması için uygun şartları taşıdığını dile getirdi.  


Gül Yapı ve Gül Proje’nin fuarda tanıtacağı Gülpark Yaşam projesi, Esenyurt’ta 1+0’dan 3+1’e kadar değişen daire tipleri yer alıyor. 


2015 yılında teslim edilecek projede 564 konut ve 60 ticari birim bulunuyor. 


Eyüp Park projesi ise...