05 / 05 / 2024

İstanbulmaratonu

İstanbulmaratonu

Başkan Topbaş, “Avrasya Maratonu’nu 34 yıl önce başlatanlara ve bugüne kadar taşıyanlara çok teşekkür ediyorum. New York, Sydney Maratonları gibi artık İstanbul Maratonu da bir gündem oluşturacak” dedi.

İstanbulmaratonu Haberi

İstanbulmaratonu


Bu yıl 17 Kasım 2013’te 35.si düzenlenecek kıtalar arası “İstanbul Maratonu”nun tanıtım toplantısı Sepetçiler Kasrı'nda yapıldı. Tanıtım toplantısında maratonun startını veren Başkan Topbaş, “Avrasya Maratonu’nu 34 yıl önce başlatanlara ve bugüne kadar taşıyanlara çok teşekkür ediyorum. New York, Sydney Maratonları gibi artık İstanbul Maratonu da bir gündem oluşturacak” dedi.


Sarayburnu'nda bulunan Sepetçiler Kasrı'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Vodafone Türkiye Türkiye İcra Kurulu Başkan Vekili Gökhan Öğüt ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin ile çok sayıda davetli katıldı.


Tanıtım toplantısında konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’un üzerinde barındırdığı değerlerle adeta bir çeyiz sandığı özelliği taşındığına vurgu yaparak, “Artık ülkelerden ziyade şehirlerin ön plana çıkmaya çalıştığı bir dünyada yaşıyoruz. Bizler de İstanbul’u bu yarışta...