05 / 05 / 2024

istanbulun bu yılki turist sayısı

istanbulun bu yılki turist sayısı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu yıl ilk defa İstanbul'un 10 milyon turist sayısını aşmış olacağını belirterek, "Şu anda ulaşmış olduğumuz turist sayısı 8 milyon 900 bini geçti" dedi....

İttifak Holding'in bu yılki hedefi kârlılık!

Yeni bir yapılanma sürecine giren İttifak Holding, bu yıl finansman yükünü azaltacak tedbirler alacak. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, "Bunun için ya varlık satışı ya da halka arz yapacağız. 2018'de hedefte büyüme değil kârlılık var" diyor...

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi’nin bu yılki teması: Akıllı Teknolojiler!

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi, 21-22 Eylül 2017 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Kongrenin bu yılki ana teması “Aydınlatmada Akıllı Teknolojiler”...

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

Zincirli Höyük'te bu yılki kazılar tamamlandı!

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde 5 bin yıllık kalıntıların bulunduğu Zincirli Höyük'te bu yılki etap kazıları tamamlandı.

CNR Emlak 2015 Fuarı'da bu yılki hedef 500 milyon dolar!

CNR Holding'in düzenleyeceği emlak fuarına Körfez ülkeleri damga vuracak. 2013'te 120 milyon dolarlık alımın gerçekleştiği fuarda, bu yılki rakamın 500 milyon dolara ulaşması hedefleniyor

CNR Holding emlak fuarı'nın bu yılki hedefi ne?

CNR Holding'in düzenleyeceği emlak fuarına Körfez ülkeleri damga vuracak. 2013'te 120 milyon dolarlık alımın gerçekleştiği fuarda, bu yılki rakamın 500 milyon dolara ulaşması hedefleniyor.

Gelişen Kentler Zirvesi’nin bu yılki durağı Balıkesir!

GYODER, Gelişen Kentler Zirvesi’nin 7’ncisini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de düzenleyecek. Bu zirveyle, kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amaçlanıyor.

Contemporary İstanbul bu yıl konuklarını Nurus tasarımları ile ağırlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, çağdaş sanatın en iyi örneklerini İstanbul’da buluşturan Contemporary İstanbul’un bu yılki ürün sponsorluğunu üstlendi.

Mersin Yumuktepe Höyüğü'ndeki bu yılki arkeolojik kazılar sona erdi!

Milattan önce 7 binli yıllara ait eserlerin çıkartıldığı " Medeniyetler beşiği " adı ile de anılan Mersin'in Yumuktepe Höyüğü'ndeki bu yılki arkeolojik kazılar sona erdi.

Kenan Acıkök: Sağlık turizminden bu yılki beklentimiz 5 milyar dolar!

Türkiye’nin geçen yılki sağlık turizmi gelirinin 2.5 milyar dolar olduğunu belirten Türk Healt Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Acıkök, “Bu yıl beklentimiz 5 milyar dolar.

Fatih Dökümhanesi'nde kazı çalışmalarının bu yılki bölümü tamamlandı!

Fatih Sultan Mehmed’ in İstanbul’un fethinde kullandığı top ve güllelerin yapıldığı Kırklareli’ ndeki tarihî Demirköy Fatih Dökümhanesi’ nde yürütülen kazı çalışmalarının bu yılki bölümü tamamlandı...

Ümsa bu yıl 340 milyon ciro hedefliyor!

Bugüne kadar medya, kömür, cam üretimi, inşaat, parke üretimi, mobilya, tuğla üretimi alanlarında faaliyet gösteren Ümsa'nın ciro hedeflerini açıklayan Firma Genel Müdürü Tunahan Sarıtaşlı, "Bu yılki ciro hedefimiz, 340 milyon TL dedi.

Mehmet Şimşek: Bu yıl yüzde 4’lük büyüme hedefliyoruz!

Maliye Bakanı Şimşek, bu yıl için yüzde 4’lük bir büyüme hedeflediklerini belirterek, "Büyümeyi yukarı yönlü etkileyecek gelişmelere baktığımız zaman en büyük ticaret ortağımız olan AB resesyondan çıktı" dedi.

istanbulun bu yılki turist sayısı Haberi

istanbulun bu yılki turist sayısı


İstanbul Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortaklığı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İstanbul Rehberler Odası (İRO) iştirakiyle gerçekleştirilen "İstanbul Dijital Platform Projesi"nin tanıtım toplantısı, Kalyon Otel'de gerçekleştirildi.  


Toplantıda konuşan İstanbul Valisi Mutlu, İstanbul için birlikte güzel bir şey yapmanın keyfini yaşadıklarını belirtti.  


Çağın artık dijital bir çağ olduğunu dile getiren Mutlu, "Bu dijital çağda, bizim de ne yapıyorsak mutlaka bunun üzerinden bir şeyler yapma zorunluluğumuz var. Bu proje, temelde İstanbul Kalkınma Ajansı temelli bir projedir" diye konuştu. 


Vali Mutlu, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın 2012 yılı içinde mali destek programları kapsamına özellikle turizmle ilgili programlar aldığını ve amaçlarının şehrin turizm potansiyelini artırmak isteyenlerin bu projelerden istifade etmelerini sağlamak olduğunu anlatarak, ajansın bu kapsamda 10 milyon lira fon ayırdığını söyledi....