29 / 04 / 2024

İstanbulun otopark sorununa çözüm

İstanbulun otopark sorununa çözüm

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Gebze'de 7 katlı otopark için yer teslimi yapıldı!

Gebze’de otopark sorununa çözüm üretmek isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçeye inş aedeceği 7 katlı otoparkın yer teslimini gerçekleştirdi. 

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

İzmir Menemen'e hurda araç otoparkı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşanan hurda sorununa kalıcı çözüm için Menemen’de 18 bin 349 metrekarelik alanda Hurda Araç Otoparkı inşa ediyor.

Otopark sorununa okul çözümü!

Okulların bahçesinin altlarının otopark olması projesinin çok doğru bir çözüm olduğunu ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Otopark meselesi aslında büyükşehirlerimizin belalı bir sorunu haline gelmeye başladı" dedi.

Ankara'nın otopark sorununa okul formülü!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, "Metro istasyonlarına yakın olan okullarda katlı ya da yer altı otoparkı yapılmasını planlıyoruz." dedi.

Kastamonu'da Akıllı Otopark Projesi geliştirildi!

Kastamonu'da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Erhan Tırpanoğlu, otopark sorununa pratik bir çözüm üretti. Babasının yaşadığı zorluktan etkilenen Tırpanoğlu, "Akıllı Otopark Projesi" geliştirdi.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

İnşaat sektörü her ev için otopark düzenlemesine olumlu baktı!

Her daireye otopark müjdesini inşaat sektörü temsilcileri olumlu karşıladı. Sektör, 10 yıl içerisinde Türkiye’deki otopark sorununa çare olacağını düşünüyor.

İstanbul'da 35 yeni otopark hizmete açıldı!

İSPARK yeni otoparklar açarak araç kapasitesini artırıyor. İstanbul'da yaşanan otopark sorununa çözmek için 10 bin araç kapasiteli 35 yeni otopark hizmete açıldı.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

İstanbulun otopark sorununa çözüm Haberi

İstanbulun otopark sorununa çözüm

Alman markası Wolkswagen'in lojistik firması Weeka, İstanbul'da yapılması planlanan Apart Parklar için İstanbul Otopark İşletmeleri'yle (İSPARK) görüşmelerde bulundu.


İSPARK'ın açıklamasına göre, teknolojik otopark çözümleriyle var olan kapasitesini her geçen gün artıran İSPARK, şimdi de Apart Park projesiyle otopark sorununa çözüm üretmeyi hedefliyor.


Bu kapsamda, dünya metropollerinde teknolojik ve modüler kapalı otoparkları hizmete sunan ve yıllık cirosu 1,2 milyar avroyu bulan Alman Weeka şirket temsilcileri, proje yatırımını gerçekleştirmek ve iş ortaklığı yapmak amacıyla İSPARK yetkilileriyle bir araya geldi.


İşletmenin Genel Müdürlük binasında gerçekleşen toplantıya Weeka şirket ortaklarından Michael Kastel, Michael Frangenberg, Dieter Kastel, Ulrich Gleissner'in yanı sıra iş adamları Ben Benz, Klaus Albert Unger ve Hasan Hilmi Öksüz katıldı.


İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve birim müdürleri tarafından karşılanan...