17 / 05 / 2024

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi iletişim

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi iletişim

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eminevim, üyelerine 10 ayda 2,1 milyar lira tasarruf ettirdi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Kemal Daldal, "Bu yıl içinde bulunduğumuz ekim ayına kadarki sürede 18 bin 500 kişi, Eminevim ile 3 milyar 375 milyon TL değerinde ev ve araç sahibi oldu" dedi.

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği Mari Grup kurumsal kimliğini yeniledi, şirket Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Kibar Holding üst yönetiminde değişiklik yapıldı!

Kibar Holding bünyesinde Grup Kurumsal Gelişim Başkan Yardımcısı görevine Gökhan Lokmanoğlu getirildi.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Emlakçılık Yasası'yla kurumsal firmaların değeri anlaşılacak!

Devga Grup büyesinde yer alan REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Deveci, Emlak Yasası'yla kayıt dışı çalışan emlakçıların yok olacağını belirterek, “tüm işlemler denetim altına alınarak, kurumsal firmaların değeri anlaşılacak” dedi.

Keten Grup, şehri dinle sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi!

İstanbul'da 38 yıldır inşaattan bina yönetimine, emlak yatırımından otopark hizmetlerine kadar hizmet veren Keten Grup, "şehri dinle" sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi.

Networks Grup web sitesini yeniledi!

Networks Grup kurumsal web sitesi www.networksgrup.com güncel trendler ile müşterilerin davranış ve ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi.

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi iletişim Haberi

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi iletişim

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler...