23 / 07 / 2024

istasyon 24 ön talep

istasyon 24 ön talep

24 Gayrimenkul, özel günleri özel kampanyalarla kutlamaya devam ediyor. 24 Gayrimenkul’den İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri için Sevgililer Günü’ne özel yüzde 24 indirim fırsatı.

Kiracılar artık yüzde 24’ün üstünde zam yapmak için şart koşuyor! Hedef 12 yıl daha oturmak...

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim artarken, yüzde 25 sınırlaması nedeniyle ev sahiplerinin mağduriyeti giderek artıyor. Gazeteci Melis Alphan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kiracısının zam için şart koştuğunu amacının da evde 12 yıl daha oturmak olduğunu söyleyerek isyan etti

Dünyanın en fazla incir ihracatı yapan ülkesi Türkiye!

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, dünyadaki taze incir üretiminin yaklaşık yüzde 24’ünün, kuru incirin ise yaklaşık yüzde 55’inin Türkiye'de üretildiğini ifade etti. Bayraktar, "Türkiye yüzde 53 ile dünyada en fazla incir ihracatı yapan ülke durumunda” dedi.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Şerdil Dara Odabaşı'ndan tarihi tren istasyonları açıklaması!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede atıl kalan tarihi istasyon binalarının Kadıköylülerin görüşünü alarak müze, kütüphane, kültür ve sosyal yaşam merkezine çevirmek amacıyla çağrıda bulunmuştu. Çağrısına yanıt alamayan Odabaşı, yeni açıklamalarda bulundu.

Yapı24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün  Üsküdar’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Sarıyıldız  tarafından kuruldu.

TCDD, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya veriyor!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü/Merkez Emlak Komisyonu Başkanlığı, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya verecek.

TOKİ Rize Hemşin projesinin detayları belli oldu!

Rize'nin Hemşin ilçesinde, "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hayata geçirilecek olan 106 konutun ihalesi yapılırken, bu konutların 8'inin 1 oda 1 salon, 74'ünün 2 oda 1 salon ve 24'ünün de 3 oda 1 salon planında inşa edilmesi kararlaştırıldı.

Dalaman'daki ilk istasyon binasının ilginç hikayesi!

Muğla'nın Dalaman ilçesine, dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası inşa edildi. İşte hikayenin detayları...

Reform 24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Reform 24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Manzara 7/24 projesinde sağlık mensuplarına özel fırsat!

Ekim ayı sonuna kadar Manzara 7/24’ün satış ofisini ziyaret eden sağlık çalışanları, bütçelerine göre ödeme planı oluşturarak, avantajlı fiyatlarla daire sahibi olabilecek.

Pendik Manzara 7/24'te 'Bugün alın, 2018’de ödeyin' kampanyası!

Pendik’te yükselen Manzara 7/24’ün kalan son dairelerinden birine sahip olmak için bayrama özel fırsat günleri başladı…

TURYAP, TOKİ'nin Başakşehir'deki istasyon arsasını OPET'e sattı!

Turyap, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin mülkiyetinde bulunan 12 ildeki 33 arsayı açık artırmaya çıkardı. Muhammen bedel toplamı 155.119.786,30 TL olan 14 arsa, yüzde 110'a ulaşarak 170 milyon 282 bin TL'den işlem gördü.

istasyon 24 ön talep Haberi

istasyon 24 ön talep

“En doğru lokasyon + en iyi fiyat = maksimum kâr” ilkesiyle inşaat sektöründe farklı bir yer edinen 24 Gayrimenkul, özel günleri özel kampanyalarla kutlamaya devam ediyor. Stüdyo 24 ve Cadde 24 projelerinde elde ettiği başarılı grafiği yeni projeleri İstasyon 24 ve Airport 24’e de taşımayı amaçlayan 24 Gayrimenkul, 14 Şubat Sevgililer Günü için bu iki projede geçerli olacak sıra dışı bir kampanyaya imza atıyor.

İstasyon 24 ve Airport 24 projelerinde sevginiz ölümsüzleşiyor 

İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri için 14-15 Şubat 2015 tarihlerinde ön talep toplamaya başlayacak olan 24 Gayrimekul, ön talepte bulunan yatırımcılara hem yüzde 24 oranında özel indirim sunacak, hem de sevgilerini projelerinin cephesinde ölümsüzleştirecek. Özel mimarlar tarafından tasarlanacak olan projelerin cepheleri, konut alıcısının ve sevdiği kişinin isimlerinin yer...