03 / 05 / 2024

İşte Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İşte Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İşte Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

Temel Kubbe Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Kubbe Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Sarımehmet ve Temel Baltacıoğlu tarafından kuruldu.

Has Yek Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Yek Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dursun tarafından kuruldu.

Çoklu Yapı İnşaat Taahhüt Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoklu Yapı İnşaat Taahhüt Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akkaya tarafından kuruldu.

Drn Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İşler tarafından kuruldu. 

Tech Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Nüsürettin Aslan tarafından kuruldu.

Evosan Yapı İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Evosan Yapı İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Sancaklı tarafından kuruldu.

Dijla Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijla Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile R.A.Ahmed Al-Mkarkash tarafından kuruldu.

Egemyap Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egemyap Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özgül tarafından kuruldu. 

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çokyiğit  tarafından kuruldu.

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Ekşi tarafından kuruldu.

KCB Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KCB Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Çetin ve Yunis Yıldız tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 40 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

İşte Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İşte Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İşte Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


İşte Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-her türlü ikametgah amaçlı binaların inşaatı ve yapımı. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve  bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4- Türkiye sınırları içinde veya yabancı...