30 / 04 / 2024

istek belde okulları

istek belde okulları

Eğitim kurumları arasında öncü duruşuyla dikkat çeken İstek Vakfı Okulları’ndan İstek Belde Kampüsü, öğrenci ve velilere sunduğu iddialı mimari yaklaşımla da dikkat çekiyor.

İstek Okulları Karşıyaka Mavişehir'de kampüs açıyor!

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

İSTEK Vakfı Okulları, İzmir'de okul açıyor!

İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, yeni nesiller yetiştiren İSTEK Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir’de öğrencilere kapılarını açıyor.

Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü açıldı!

Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü açıldı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Uğur Okullarını Türkiye'nin değerlerine sahip çıktığı için tebrik etti.

Doğa Okulları'nın ilginç satış hikayesi!

Gazeteci Yazar Mahmut Övür, Urfalı iş adamı ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Fethi Şimşek tarafından kurulan ve geçtiğimiz günlerde satışı gerçekleşen Doğa Okulları'na dair bir yazı kalem aldı.

Doğa Okulları'nın sayısı 5 yılda 200'e ulaşacak!

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Batman GAP ve Belde Mahalleleri dönüşümle yenilendi!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında GAP ve Belde Mahallelerinin çehresi değişti. Eski yapıların yerini modern yapılar aldı.

İş dünyası FETO'nün okullarına talip!

Fikir Sofrası'nda buluşan Maliye Bakanı Ağbal, Gümrük Bakanı Tüfenkci ve Kalkınma Bakanı Elvan, yatırım ortamının iyileştirilmesinde her türlü desteğin sağlanacağını belirttiler. Toplantıda, iş dünyasının FETÖ'nün yurtdışındaki okullarına talip olduğu da vurgulandı.

Doğa Okulları 2017'de 30 kampüs açacak!

Doğa Okulları Kurucusu Fethi Şimşek, hain darbe girişim sonrası birçok sektörde açıklar meydana geldiğini belirterek, “2017 planlarımız arasında en az 30 kampüs daha açmak var. Bütün bunlar yaklaşık 70 milyon TL'lik bir yatırım gerektiriyor” dedi.

Bursa Zafer Okulları yenileniyor!

Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği başta olmak üzere eğitim yatırımlarını hep ön planda tutan Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çıtayı iyice yükseltti.

İzmir'de kapatılan okullar devlet himayesinde açılacak!

İzmir merkez ve ilçelerinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılan okullar devlet himayesine alındı. Okulların Eylül ayında eğitime başlayacak şekilde kayıt alıp, kadrosunun oluşturulacağını belirtti.

Şırnak Silopi'de yakılan okulların yerine yenileri yapılıyor!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yakılan okulların yerine yenileri yapılıyor. Okulların yeni eğitim yılına yetişmesi için çalışmalar aşırı sıcaklara rağmen sürüyor.

Sudan'daki FETÖ okulları kamulaştırılıyor!

Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi Cemalettin Aydın, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Sudan Cumhurbaşkanlığı'nın ülkedeki FETÖ okullarının kamulaştırılmasına yönelik karar aldığını söyledi.

Başbakan Yıldırım: Harp okulları aynen devam edecek!

Başbakan Yıldırım, "Harp okullarının kapatıldığını söylüyorlar. Bunlar doğru değildir. Harp okulları aynen devam edecektir. Okullara girişteki kısıtlamaları ortadan kaldırdık." dedi.

istek belde okulları Haberi

istek belde okulları

Özellikle özel okulların kayıt dönemi içerisinde hem eğitim sistemleri, hem akademik kadrosuyla tercih sebebi olan İstek Belde, gerek yeni bina yapım süreçlerinde, gerekse renovasyon sürecinde yarattığı yaratıcı ve farklı mimari tasarımlarla öğrenci ve velilere dünya standardlarında bir eğitim ortamı sunuyor.


İstek Belde Okulları’nda yaklaşık 3 yıldır renovasyon ve yeni bina yapım işlerinde yaratıcı çözüm ortağı olarak İstek Belde ekibiyle el ele çalışan mimarlık ve inşaat şirketi Pergel Grup, eğitim kurumları deneyimlerini İstek Belde’de “tek, farklı ve öğrencilerin mutlu olacağı mekan yaratma” amacıyla hayata geçiriyor. Gerçekleşen birçok ses getiren projeden biri olan Anaokulu ve İlköğretim Kütüphane projesi, okulu ziyaret eden velilerin ve öğrencilerin özellikle ilgisini çekiyor. Yaratılan masal dünyası, öğrencilerde “burası benim yerim” algısı yaratıyor. Kapalı bir okul mekanı içerisinde öğrenciler...