28 / 08 / 2024

İstek İnşaat İstek Duru Life nerede

İstek İnşaat İstek Duru Life nerede

Toplam 102 adet daireden meydana gelen İstek Duru Life projesi İstek İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte İstek İnşaat İstek Duru Life fiyat...

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şakacı tarafından kuruldu.

Mavitaş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavitaş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat İstek tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İstek İnşaat İstek Duru Life fiyat!

Toplam 102 adet daireden meydana gelen İstek Duru Life projesi İstek İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte İstek İnşaat İstek Duru Life fiyat...

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Saltuk Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saltuk Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla İstek ve Kubilay Doğan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Ekinciler Caddesi'nde kuruldu.

Lalezar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lalezar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersoy İstek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

İstek Spor Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstek Spor Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özkan, Recai Zengin, Yunus Işık tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

İstek İnşaat İstek Duru Life nerede Haberi

İstek İnşaat İstek Duru Life nerede


İstanbul Ataşehir'e bağlı Esatpaşa'da Çiğdemli sokakta inşa edilen İstek Duru Life projesi toplam 102 adet daireden meydana geliyor. 


İstek İnşaat tarafından hayata geçirilen İstek Duru Life projesinde 2+1 bahçe teraslı bahçe katları ve normal katlarda farklı ölçülerde 2+1 lüks daireler 4+1 ve 5+1 çatı dubleks daireler bulunuyor. 


İçerisinde yürüyüş yolları, fitness solonu, süs havuzları, 7/24 canlı güvenlik, çift katlı otopark, çocuk oyun alanları, her daireye kiler, depo, kamelyalar gibi sosyal alanlara yer verilen Ataşehir İstek Duru Life projesinde teslimler 2018 yılında başlayacak. 



İstek İnşaat İstek Duru Life fiyat!


-2+1'lerde temelden satış fiyatı 357 bin TL'den, satış fiyatı ise 457 bin TL'den başlıyor. 


-4+1'lerde temelden satış fiyatı 860 bin TL'den, satış fiyatları 1.328 bin TL'den başlıyor. 


-5+1'lerde temelden satış fiyatı 910 bin TL'den, satış fiyatları 1.432...