06 / 05 / 2024

istihdam fuarı hangi tarihler arasında

istihdam fuarı hangi tarihler arasında

Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi, İstanbul 4. Kariyer ve İstihdam Fuarı’nda yerini alıyor. Beylikdüzü Belediyesi bu fuarda özellikle gençlerin iş dünyasına katılımlarını sağlamaya ve onlara staj imkanı sunmaya yardımcı olmaya çalışacak.

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

Türksat tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Bakanlıklar düğmeye bastı! Tam 140 bin 867 kişilik dev istihdam yapılacak! Hemen şartları kontrol edin

Kendisini kamu kurumlarında istihdam etmek isteyen vatandaşlar için büyük fırsat doğdu. Hem KPSS'li hem de KPSS'siz alımlar yapılacağı bakanlıklar tarafından ilan edildi. Peki hangi bakanlıkta hangi personel boşluğu için ilanlar yayımlandı? İşte detaylar.

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi'ne ödül!

Maltepe Belediyesi’nin 25 bin kişiye istihdam sağlayacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri töreninde istihdam dalında ödüle layık görüldü.

28. Yapı Fuarı'na hangi firmalar katılacak!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini başkentte bir araya getirecek.

Cityscape Global 2015 Fuarına hangi türk firmaları katılacak?

Dünya gayrimenkul sektörünün üç gün süre ile kalbinin atacağı Cityscape Global, bu yıl önemli gelişmelerle kapılarını aralayacak. Dubai’de 8 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Cityscape Global 2015'te fuar alanı yeniden düzenleniyor.

Yalova Gayrimenkul Fuarı'na hangi firmanlar katıldı?

Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi olaylı şekilde başladı. Fuar daha başlamadan yaşanan silahlı saldırıda 2 kişi yaralanınca, hareketlilik yerini durağanlığa bıraktı.

Diyarbakır Forum AVM'de hangi markalar var?

Diyarbakır Forum Alışveriş Merkezi'nin açılışı bugün gerçekleşti. Forum AVM 100 milyon Euro yatırım bedeline sahip. 1.500 - 2000 bin kişiye istihdam sağlayacak olan Diyarbakır Forum AVM'de hangi markalar var?

Diyarbakır'da istihdamın yüzde 23'ü inşaat sektöründe!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin Diyarbakır'daki "Ortadoğu inşaat ve belediye ihtiyaçları fuarı" açıldı. Vali Aksoy, “Diyarbakır’daki istihdamın yaklaşık yüzde 23’ü inşaat sektöründe gerçekleşmiştir” diye konuştu.

İzmir Gaziemir Fuar inşaatı ne aşamada?

240 bin metrekarelik alanda 7 blok halinde inşaa edilen yeni fuar alanı, havaalanına 10 dakikada, kent merkezine ise 15 dakika uzaklıkta. Peki yeni fuar kompleksi hangi aşamada?

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda!

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda yer aldı. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, bu yıl 20-21 Kasım tarihlerinde düzenlenen 7. Manisa İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri'nde yer aldı.

Perakende de 350 bin yeni istihdam!

Türkiye’de 3 milyon kişiye istihdam sağlayan perakende sektörü 2015’te yüzde 10’luk büyüme ile 350 bin yeni istihdam yaratacak. Sektörde, hangi marka kaç kişiyi işe alacak?

istihdam fuarı hangi tarihler arasında Haberi

istihdam fuarı hangi tarihler arasında

6, 7, ve 8 Kasım tarihlerinde Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecek İSKİF 2014’te Türkiye’de tanınmış, alanlarında uzman pek çok konuşmacının katılımıyla seminer, panel ve oturumlar yapılarak, fuara katılan kurumların işgücüne yönelik istihdam politikaları ele alınacak. Beylikdüzü Belediyesi de bu fuarda özellikle gençlerin iş dünyasına katılımlarını sağlamaya ve onlara staj imkanı sunmaya yardımcı olmaya çalışacak.


İstanbul 4. Kariyer ve İstihdam Fuarı; 6, 7, ve 8 Kasım tarihlerinde Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda, iş dünyasından birçok kurumun katılımıyla başlıyor. Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi de (BEYKAM) ülkede yaşanan işsizlik sorununun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla İSKİF 2014’te standını açıyor. Eğitimli gençler arasındaki işsizlik oranının lise ve lise altı eğitimlilerden daha düşük olmamasını sadece mesleki eğitimden yoksun olunması değil; iş arama becerisi, iş görüşmesi ve mülakat...