27 / 04 / 2024

İstikbal mağaza

İstikbal mağaza

İstikbal, Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açtı. Böylece yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı.

İstikbal 2 yıl içinde Avrupa’da 100 mağazaya ulaşacak!

İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak Avrupa’nın en büyük mobilya üreticisi olarak ve 2023 yılında dünyanın en büyük 3 mobilya üreticisinden biri olma hedeflediklerini belirtti.

İstikbal Offenbach'te mağaza açtı!

İstikbal Offenbach kentinde mağaza açtı. Mobilya sektöründe dünyanın lider kuruluşları arasında sayılan İstikbal’in sahibi Boydak Holding, Almanya’da ki en büyük bayisini geçtiğimiz Cumartesi Offenbach şehrinde açtı.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

İstikbal Avrupa'da 3 yeni mağaza açtı!

Kayseri merkezli mobilya markası İstikbal, yurtdışında mağazalaşma ve daha çok tüketiciye ulaşma stratejisi doğrultusunda Avrupa pazarında bir haftada 3 yeni mağaza açtı.

Boydak Holding 4 yeni mağaza açtı!

İstikbal Bellona ve Mondi mobilya markalarını bünyesinde barındıran Boydak Holding, Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı mağaza sayısını 107’ye çıkarttı.

İstikbal Kosova'da 2 mağaza açtı!

İstikbal, Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açtı. Böylece yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı.

Boydak Holding yurtiçinde bu yıl 107 mağaza açmayı hedefliyor!

Memduh Boydak, Avrupa’nın en büyük mobilya üreticisiyiz. Mobilya markalarımız İstikbal, Bellona ve Mondi; global pazarda yaklaşık 300 mağaza ve 5 bin satış noktasında bulunuyor” dedi.

Boydak Holding Avrupa'da 5 yeni mağaza açacak!

Boydak Holding, İstikbal ve Bellona markalarıyla Almanya, Fransa ve İsveç’te 1 günde 5 yeni mağaza açarak Avrupa’daki İstikbal mağaza sayısını 66’ya, yurtdışındaki toplam mağaza sayısını ise 342’ye yükseltti.

Boydak Grubu markaları 32 yeni mağaza açmayı hedefliyor!

Boydak Grubu, İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla fuarda yerini alıyor. Yeni model ve ürünlerini sergileyen grup, yurtiçi ve yurtdışında 2015 yılında mağaza yatırımlarını da sürdürecek.

İstikbal Offenbach'te mağaza açtı!

İstikbal Offenbach kentinde mağaza açtı. Mobilya sektöründe dünyanın lider kuruluşları arasında sayılan İstikbal’in sahibi Boydak Holding, Almanya’da ki en büyük bayisini geçtiğimiz Cumartesi Offenbach şehrinde açtı.

İstikbal yurtdışı mağaza sayısını 350’ye çıkaracak!

Mobilya sektöründe ‘küresel marka’ olma hedefiyle yol alan İstikbal Mobilya, yurtdışı mağaza sayısını kısa zamanda 350’ye, 150 milyon dolar seviyesindeki mobilya ihracatını ise birkaç yıla kadar 300 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor.

Boydak mobilya markaları 2 günde 4 mağaza açtı!

Boydak Holding mobilya markaları İstikbal ve Bellona, 2 günde 4 mağaza açtı. Bellona mağazası; Osmaniye merkezde, İstikbal mağazaları ise Hatay Dörtyol’da, Mersin merkezde ve Adana Ceyhan’da faaliyete girdi...

İstikbal, üç ülkede beş mağaza açtı!

Dünyanın farklı ülkelerinde açtığı mağazalarıyla büyümesini sürdüren İstikbal Mobilya, son üç haftada Fas, Avusturya ve Belçika'da 5 ayrı mağaza açılışı gerçekleştirdi

İstikbal Mobilya, üç haftada 5 yeni mağaza açtı!

İstikbal Mobilya, kriz söylentilerine inat son üç haftada 5 yeni mağaza açtı. Amasya, Adıyaman ve Adana illerinde açılan yeni mağazalarla Türkiye'deki bayi sayısını 824'e yükselten marka, bu sayıyı yıl sonuna kadar 830'a çıkartmayı hedefliyor

İstikbal, Lübnan'daki mağaza sayısını 7'ye çıkardı!

İstikbal, daha önce Irak, Mısır, Suriye, Katar, Kuveyt, Fas ve diğer Arap ülkelerinde açtığı mağazaları ile Ortadoğu'da tanınan bir mobilya markası haline geldi. Firma şimdi de Lübnan'da 2 yeni mağaza açarak buradaki mağaza sayısını 7'ye çıkardı

İstikbal mağaza Haberi

İstikbal mağaza

İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda Kosova'da yatırım yaptı.


Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açan İstikbal'in yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı. Kosova'da konuşan Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, “İstikbal markamızla hedefimiz, 2016 sonu itibarıyla Avrupa'da 100 mağazaya ulaşmak. Biz markamızı dünya çapında tanınır ve erişilebilir bir yapıya ulaştırmak istiyoruz. Bunun için de içeride ve dışarıda tüketiciye güvenebilecekleri bir markayı, kaliteli ve uygun fiyat garantisiyle sunmak için çalışıyoruz. Kosova'da açtığımız 2 mağaza, bu yoldaki iddiamızın güzel bir örneğidir.” diye konuştu.


İstikbal, Gjilan şehrinde 1.500 metrekarelik, Ferizaj şehrinde 800 metrekarelik mağazasıyla Kosovalı tüketicilere hizmet verecek. Mağaza açılışlarına Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak,...