30 / 04 / 2024

İstikbal Offenbach'te mağaza açtı!

İstikbal Offenbach'te mağaza açtı!

İstikbal Offenbach kentinde mağaza açtı. Mobilya sektöründe dünyanın lider kuruluşları arasında sayılan İstikbal’in sahibi Boydak Holding, Almanya’da ki en büyük bayisini geçtiğimiz Cumartesi Offenbach şehrinde açtı.



Mağaza müdürü Serkan Karslı amatör ruh ve profesyonel iş mentalitesiyle bütün Hessen’e İstikbal markasını ulaştıracakları sözünü verdi.


Mobilya sektöründe dünyanın lider kuruluşları arasında sayılan İstikbal’in sahibi Boydak Holding, Almanya’da ki en büyük bayisini geçtiğimiz Cumartesi Offenbach şehrinde açtı.


Açılış töreni Offenbach Belediye Başkanı Horst Schneider, Ticaret Ateşesi Gülay Babadoğan Tarakcıoğlu, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Yönetim Kurul Üyesi ve CEO’su Memduh Boydak’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.


Açılış konuşmasını yapan Horst Schneider “Bugün burada olduğumdan dolayı çok mutluyum. Offenbach şehrimizin belediye yetkilileri adına sizi selamlamak istiyorum. Özellikle Boydak Holding’in Yönetim Kurul Başkanı ve Üyesi Hacı Boydak ve Memduh Boydak’ın teşrif etmelerinden gururlanıyorum” ifadelerini kullandı.


Ticaret Ateşesi Gülay Babadoğan Tarakcıoğlu Türkiye’de son yıllarda mobilya sektörünün çok önemli gelişmeler kaydettiği dile getirdi. “Gerek tasarım, gerekse kalite konusunda olsun artık dünyada aranan ürünler arasında yer almaya başladılar” diyen Tarakçıoğlu yurt dışına açılma gereği duyan mobilya sektörüne  ekonomi bakanlığının destek sağladığını ve bu çerçevede İstikbal mağazasının Hessen’de açılmasını kendisini mutlu ettiğini ifade etti.


“Bugün büyük bir gurur yaşıyoruz” diyen Hacı Boydak ise “Burada hem Türk hem de Alman hemşerilerimiz alışveriş keyfini yaşayacaklar. Bu açılışlarımızın devamı gelecek” dedi. Holding olarak dünyada ilk beş arasında olduklarını belirten Boydak ilk üçe girme hedefine doğru adım adım yaklaştıklarını altını çizdi.


Türk halkının hayatında Almanya’nın yerinin çok büyük ve önemli olduğunu anlatan Memduh Boydak “Hem burada yaşayan vatandaşlarımız hem de ülkemizde ki teknolojimiz ve gelişimimiz açısından önemli” dedi.


Üretimde kullanılan teknolojinin büyük bir kısmı Almanya’dan ihraç edildiğine işaret eden Boydak şöyle devam etti: “Büyük bir oranda Alman teknolojisiyle ürettiğimiz ürünleri Türkiye’nin el emeği, kalite ve Türkiye’nin tasarım anlayışıyla ürünlerimizi buraya getirdik ve burada mağazamızı açıyoruz. Bundan dolayı da mutluluğumuz ifade etmek istiyoruz.”


Mağaza müdürü Serkan Karslı ilk günkü heyecanı kaybetmeden, amatör ruh ve profesyonel iş mentalitesiyle bütün Hessen’e İstikbal markasını ulaştıracakları sözünü verdi.


İstikbal 800 üzerinde mağazası ile Türkiye’yi kuşatırken, Avrupa’da 62. bayisinin kapılarını Offenbach şehrinde Türk ve Alman müşterilerine açtı.


40 seneden fazla geçmişe sahip olan mobilya devi bulunduğu sektörde 2020 yılına kadar dünyanın en büyük üç üreticisi olmayı hedefliyor. Boydak Holding dünya genelinde yaklaşık 300ün üzerinde mobilya mağazası bulunuyor.


Zaman


Geri Dön