27 / 04 / 2024

istikbal yurtdışı mağazası

istikbal yurtdışı mağazası

İstikbal, Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açtı. Böylece yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı.

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

Giovane Gentile yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı!

Dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen, Giovane Gentile, yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı...

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Tudors yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Tudors, yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da mağaza açan Tudors'un 15 ülkedeki toplam mağaza sayısı 212'e ulaştı.

DeFacto 150’inci mağazasını Malezya’da açtı!

Ulaşılabilir modada dünya markası olma stratejisi doğrultusunda yatırımlarına devam eden DeFacto’nun yurtdışındaki 150’inci mağazası Malezya’da açıldı.

Penti Güney Afrika mağazası açıldı!

İç giyim kategorisinde hizmet veren Penti'nin, Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki ilk mağazası Johannesburg Clear Water Mall'da açıldı. Penti 2018'e kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 700 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Simitçi Dünyası yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'da açtı!

Simitçi Dünyası yurtiçindeki 105 mağazasından sonra yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'nın Utrecht şehrinde açtı. Açılış törenine Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım ve Utrecht Belediye Başkanı Jan Van Zanen katıldı.

English Home Polonya'da 10. mağazasını açtı!

Türkiye'de 56 şehirde 230 ve yurtdışında Ukrayna, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya ve Romanya'da 50 mağazasıyla faaliyet gösteren English Home, Polonya'da 10. mağazasını açtı.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin hedefinde ise Viyana var.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı. Doğtaş Genel Müdürü Hulusi Acar, "Yıl sonuna kadar yurtdışında 25 yeni mağaza açarak 94 satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Doğtaş, Avrupa'nın en büyük mağazasını açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin yeni hedefinde ise Viyana ve Zürih var

istikbal yurtdışı mağazası Haberi

istikbal yurtdışı mağazası

İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda Kosova'da yatırım yaptı.


Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açan İstikbal'in yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı. Kosova'da konuşan Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, “İstikbal markamızla hedefimiz, 2016 sonu itibarıyla Avrupa'da 100 mağazaya ulaşmak. Biz markamızı dünya çapında tanınır ve erişilebilir bir yapıya ulaştırmak istiyoruz. Bunun için de içeride ve dışarıda tüketiciye güvenebilecekleri bir markayı, kaliteli ve uygun fiyat garantisiyle sunmak için çalışıyoruz. Kosova'da açtığımız 2 mağaza, bu yoldaki iddiamızın güzel bir örneğidir.” diye konuştu.


İstikbal, Gjilan şehrinde 1.500 metrekarelik, Ferizaj şehrinde 800 metrekarelik mağazasıyla Kosovalı tüketicilere hizmet verecek. Mağaza açılışlarına Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak,...