29 / 04 / 2024

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 



Türk mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden İstikbal Azerbeycan'ın başkenti Sumgayıt'ta yeni mağazasını Azerbaycanlıların hizmetine açtı. Star'da yer alan habere göre; firma, 700 metrekarelik yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Kardeş ülke topraklarında ilk mağazasını 2003 yılında faaliyete geçiren İstikbal son yaptığı açılış ile birlikte ülkedeki mağazalar zincirine 8'incisini eklemiş oldu.

Açılışa Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, İstikbal Mobilya Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük başta olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağladı. 

Açılışta konuşan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, "İstikbal Markası bizleri her geçen gün daha da gururlandırıyor. İnşallah yeni mağaza açılışlarını birlikte yapacağız" diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

İki ülke arasındaki kardeşliğe vurgu yapan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin "Biz iki gözden akan tek damla yaşız. Biz sırt sırta vermiş tek gövdeyiz. Aynı zaferle gurur duyan iki devlet tek milletiz" dedi. Ertekin, "Karabağ'a Türk'ün bayrağını diken Azerbaycan halkını, Azerbaycan ordusunu kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

İstikbal, Azerbaycan da 8 nci mağazasını açtı!

Ertekin, mağaza sahibi Gasimov ailesine de gösterdikleri başarılar ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. İstikbal Mobilya Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük ise, İstikbal'in Azerbaycan mobilya sektörünün en büyük markası olarak yoluna artan gücü ile devam edeceğini dile getirdi.

Son yıllarda Azerbaycan ekonomisindeki gelişme ve Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağı, Türk ürünlerine olan talebi artırıyor.

İstikbal Mobilya'nın ülke genelinde yüzde 95 oranında bilinirliğe sahip olması ve kaliteden ödün vermemesi de markaya olan güvenini artırıyor. Kardeş ülkede mağaza sayısını artırmayı hedefleyen İstikbal, önümüzdeki dönemde ise Karabağ ve Azerbaycan'ın güneyinde de mağaza açmayı hedefliyor. Erciyes Anadolu Holding, Azerbaycan'da sekizi İstikbal, dördü Bellona, biri de Mondihome olmak üzere toplam 13 mağazaya sahip bulunuyor.

Mondihome 2020'de 100 mağaza açtı!

 


Geri Dön