27 / 04 / 2024

Teknosa, Gebze Center´da mağazasını açtı!

Teknosa, Gebze Center´da mağazasını açtı!

Teknosa, Gebze´nin ilk alışveriş merkezi olan Gebze Center´da Exxtra konseptli mağazasını açtı



Teknosa´dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2 bin 362 metrekarelik alana sahip Teknosa Gebze Center Mağazası içerisinde, tüketicilerin vakit geçirebilecekleri ve satın almak istedikleri ürünleri deneyebilecekleri özel oyun alanı bulunuyor.
        
Mağaza, Teknoasist köşesi ile de teknik servis konusunda müşterilerine hizmet veriyor. Teknosa´da açılışa özel fiyatların yanı sıra Axess ve World karta özel 10 aya varan taksit imkanı ile ürünler satışa sunuldu.
        
-LG-
        
IFA 2010´da daha çevreci, daha sağlıklı ve daha kullanışlı işlevler sunan elektrikli ev aletlerini tanıtan LG´nin Elektrikli Ev Aletleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Dan Koh, son 4 yıldır gittikçe büyüyen bir çizgide ilerlediklerini belirterek, geçen yıl dünya genelinde ev aletleri kategorisinde 7,5 milyar dolarlık satış yaptıklarını kaydetti.
        
Dan Koh, "Türkiye´de bu kategoride ilk aşamada hızlı bir büyüme hedeflemiyoruz. Amacımız, ev aletleri ürünlerimizi tanıtabilmek, pazarı tanıyabilmek, ev aletleri mağaza sayısını artırabilmek olacak. Ama Türkiye´nin önemli bir pazar olduğunun farkındayız, uzun dönemde burada da önemli bir oyuncu olmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
        
LG, 2008 yılında Türkiye;de tüketici elektroniği ve ev aletleri pazarına giriş yapmıştı.
        
Güney Koreli LG Electronics, Kore gazilerine duyulan minneti dile getirmek ve kahramanlıklardan ötürü bir kez daha teşekkür etmek adına Kore gazilerini düzenlediği iftar yemeğinde ağırladı.
        
Türkiye Kore Gazileri Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen yemeğe, savaşın 60. yıldönümünde, 60 Kore gazisi katıldı.
        
-İNCİ AKÜ-
        
İnci Akü, geçen yıldan bu yana sürdürdüğü çalışmalar sonucunda, otomotiv yan sanayii sektöründe Türkiye´de 2., kendi sektöründe ise ilk şirket olarak Turquality programına girmeye hak kazandı.
        
2009 sonunda ürünlerini 62 ülkeye ulaştıran ve 2009 satış gelirinin yaklaşık yüzde 65´ini yurt dışından elde eden İnci Akü´nin ihracat yaptığı ülke sayısı bugün itibariyle 65´e ulaştı. Şirket, 2010 yılı için satış adetlerinde ise yüzde 25 büyüme hedefliyor.
        

 -DOW BİNA ÇÖZÜMLERİ-
        
Dow Bina Çözümleri Bölüm Başkanı Durmuş Topçu, 17 milyon konutun yüzde 90´ının yalıtımsız olduğu Türkiye´de israf edilen enerjinin bedelinin 11 milyar 250 milyon lira olduğunu kaydetti.
        
Topçu, bu miktar ile 2 milyar 250 milyon fidan dikilebileceğini, 12 milyon 610 bin ailenin aylık gıda harcamasının ya da 17 milyon 120 bin öğrencini yıllık okul masrafının karşılanabileceğini belirtti.
        
-CARRIER-
        
2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonasında, Türkiye´nin de yer aldığı C Grubu maçlarının oynandığı  Ankara  Arena Spor Salonunun tüm havalandırmasistemleri Alarko Carrier tarafından sağlandı.
        
-EYÜP SABRİ TUNCER-
        
Kolonya üreticisi Eyüp Sabri Tuncer, 14 çeşit kokuda kolonyaları ile bayramlarda misafire kolonya ikram etme geleneğini zenginleştirirken, gözlere hitap etmek amacıyla da "özel seri klasik limon kolonyası"nı sunuyor.
        
-AXA SİGORTA-
        
Axa Sigorta´nın bir çok teminatı bir araya getirdiği paket ürünü Ailem Sigortası, tek bir poliçe ile tüm aile fertlerini sigortalama imkanı sunuyor.
        
Axa Sigorta Ailem Sigortası; kaza, kapkaç, gasp, 3. kişilere verilebilecek zararlar ve hukuksal uyuşmazlıklar gibi gündelik yaşamda sıkça karşılaşılan çeşitli riskleri içerirken, asistans hizmeti ile de sigortalılara 7/24 tıbbi bilgi ve danışmanlık, ambulans hizmeti, tıbbi nakil, yol yardımı, konut yardımı, işyeri çilingir ve güvenlik hizmetleri gibi olanaklar sunuluyor.
        
-SONY-
        
Sony´nin ES ürünlerinin yeni modelleri, IFA Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı 2010´da tanıtılıyor. STR-DA3600ES yeni model üst seviye alıcılar, ağa bağlı ses ve video ile internet radyosu için DLNA bağlantısı ve 3D´ye geçiş gibi modern özelliklere sahip bulunuyor.
        
Yeni Sony alıcılar, bu yılın ekim ayında satışa sunulacak.
        
-SAMSUNG-
        
"Akıllı Düşün, Basit Yaşa" sloganını benimseyen Samsung Electronics Co. Ltd. Beyaz Eşya İş Birimi, IFA´daki standını ziyaretçilere açıyor. Bu sene hazırlanan stand, Samsung´un Beyaz Eşya İş Biriminin ilk kez bağımsız olarak IFA´da yer alması açısından önem taşıyor.
        
Şirketin Avrupa ile birlikte Türkiye´de de satışa sunulacak yeni Eco Bubble çamaşır makinesi ilk kez IFA´da tanıtılacak.
        
-KOBİDER-
        
Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Genel Başkan Nurettin Özgenç, "KOBİ´leri ancak birlik ve beraberlik içinde iyi yerlere taşıyabiliriz" dedi.
        
-EPSON-
        
Baskı ve dijital görüntüleme teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Epson, Ar-Ge çalışmalarının yüzde 73,6´sını çevreye duyarlı ürünlere yatırdı.
        
Şirketin "Sürdürülebilirlik Raporu 2010"da, 2009 yılında Epson´ın çevre korumaya yaptığı yatırımın yaklaşık 6,6 milyon dolar olduğu ve çevresel Ar-Ge´ye toplam yatırımın yüzde 48´ine denk gelen yaklaşık 33,5 milyon dolar ayrıldığı kaydedildi.
        
-KUVEYT TÜRK-
        
Kuveyt Türk, Business kartının pazardaki payını artırmak amacıyla inovatif fikirlerle, şirketleri aynı platformda buluşturmak için geliştirilen www.acikinovasyon.com sitesinden akademisyenler, serbest meslek sahipleri, iş dünyası çalışanları ve üniversite öğrencilerinden fikirlerini bekliyor.
        
22 Ekim 2010 tarihine kadar www.acikinovasyon.com sitesi üzerinden gelecek fikir ve projelerin değerlendirmesinin ardından uygulamaya alınacak fikirlere 10 gramlık altın çek hediye edilecek.
        
-İKMİB-
        
İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB), kriz öncesinde tekstil sektörünü geçerek en çok ihracat yapan üçüncü sektör olan kimyanın, ağustos ayında gerçekleştirdiği 1 milyar 91 milyon dolarlık ihracatla, ikinciliğe yükseldiğini bildirdi.
        
Kimyacıların Türkiye´nin toplam ihracatına sağladığı katkı, yüzde 12,73 olarak gerçekleşti.
        
-ŞAHİNLER HOLDİNG-
        
Türkiye´nin yanı sıra; dünyanın çeşitli ülkelerindeki 25 şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Şahinler Holding, 1 milyar doların üzerindeki cirosuyla, TextilWirtschaft´ın araştırmasına göre "2009 Yılında Avrupa´nın En Büyük Tekstil Sanayi Kuruluşları" arasında 3. sırada yer aldı.
        
Şahinler aynı zamanda, Avrupa´nın en büyük 75 tekstil sanayii şirketin yer aldığı sıralamada bulunan tek Türk firması oldu.
        
-SILK&CASHMERE-
        
16 Eylül 2010 gecesi İstanbul´da, Vogue Türkiye´nin öncülüğünde gerçekleştirilecek Fashion´s Night Out´un İstinye Park, City´s Nişantaşı ve Valikonağı mağazaları gece 23.59´a kadar açık kalacak.
        
Bu mağazalarda üzerinde "bugüne özel 23.59´a kadar açığız" yazan 200 lira ve 50 lira indirim çekleri dağıtılacak.
        
Gece de İstinye Park ve Nişantaşı City´s mağazalarında Silk&Cashmere müşterisine özel tango gösterileri yapılacak.
        
-ERCİYAS ÇELİK BORU-
        
Erciyas Çelik Boru, 2009 yılında sektördeki yüzde 10´luk daralmaya rağmen, yüzde 47´lik büyüme rakamı yakaladı.
        
Üretimdeki başarılı artışı satabilme kabiliyetine borçlu olduklarını belirten Erciyas Çelik Boru Genel Müdürü Teoman Doğan, 2008 ve 2009 yılları satış rakamlarındaki artışlarının sırasıyla yüzde 153 ve yüzde 55 olduğunu kaydetti.
        
İhracat rakamlarında da önemli başarılar elde ettiklerini belirten Doğan, "Yine 2009 yılında sektör ihracat anlamında yüzde 9´luk daralma gösterirken, biz yüzde 60´lık bir büyüme yakalayarak sektörümüzün ihracat lideri ve ülkemizin ise en çok ihracat yapan 25. firması olduk" ifadelerini kullandı.
        
-SIEMENS-
        
Siemens, farklı ürün gruplarından oluşan 4 özel fırsat paketini CardFinans sahiplerine özel 8 taksitle 2011;de ödeme avantajıyla sunacak.
        
-PANASONIC-
        
Panasonic Avrupa çevreci hedefleri doğrultusunda yeni yaklaşımlarını duyurdu. Amaç, şirketin küresel stratejisine paralel olarak 2018 yılı itibarıyla elektronik alanında dünyanın 1 Numaralı Yeşil İnovasyon Şirketi (Green InnovationCompany) haline gelmek.
        
-KALE GRUBU-
        
Kale Grubunda, Kurumsal Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevine Melih Yalçın atandı.
        
-AUDI-
        
Bang&Olufsen son nesil "advanced sound system"i Audi´nin yeni segmenti Audi A7 Sportback´e uygulandı.
AA

Konuyla basında çıkan diğer haberler

Teknosa Gebze´nin ilk AVM´sinde

Teknoloji marketi Teknosa, Gebze Center´da açılan Exxtra konseptli mağazasında yerini aldı. Dün açılan ve 2 bin 362 metrekarelik alana sahip Teknosa Gebze Center Mağazasında, beyaz eşyadan aksesuara kadar geniş ürün yelpazesi ile tüketiciye ulaşılıyor. Teknosa´dan verilen bilgiye göre, içerisinde, tüketicilerin vakit geçirebilecekleri ve satın almak istedikleri ürünleri deneyebilecekleri özel oyun alanı bulunan Teknosa Gebze Center Mağazasının, Teknoasist köşesi ile de teknik servis konusunda müşterilerine daha kaliteli hizmet verdiği belirtildi. Teknosa´nın açılış sebebiyle kampanya yaptığı ürünlerde, açılışa özel fiyatların yanı sıra Axess ve World karta özel 10 aya varan taksit imkânı da sunuldu.
Türkiye


Teknosa Gebze´de ikinci mağazayı açtı

67 ilde 250´nin üzerinde mağazası bulunan Teknosa, Gebze´deki ikinci mağazasını Gebze Center´da dün hizmete soktu.

2 bin 362 metrekarelik alana sahip Teknosa Gebze Center Mağazası, beyaz eşyadan aksesuara kadar  geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerine ulaşıyor. İçerisinde, tüketicilerin vakit geçirebilecekleri ve satın almak istedikleri ürünleri deneyebilecekleri özel oyun alanı bulunan Teknosa Gebze Center Mağazası, Teknoasist köşesi ile de teknik servis konusunda müşterilerine daha kaliteli hizmet veriyor.
Star


Geri Dön