15 / 05 / 2024

İstiklal Caddesinde asfalt çalışması mı yapılıyor

İstiklal Caddesinde asfalt çalışması mı yapılıyor

Her gün onbinlerce kişinin geçtiği İstiklal Caddesi'nde bugün ise çok daha farklı bir görüntü var. Ağaçları sökülen, arnavut kaldırımları kaldırılan İstiklal Caddesi 'ne asfalt dökülüyor...

Antalya Döşemealtı'nda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, 2 bin 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesinde sıcak asfalt kaplaması yapıyor.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmeyecek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ulucamii caddesinde asfalt yenileme çalışmalarının başladığını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, kent genelinde birçok farklı noktada asfalt yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Çatalca Muratbey'in yolları asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında, Muratbey Mahallesi Çayır Yolu Caddesinde asfalt serim çalışması gerçekleştirildi.

Düzce Akçakoca İstiklal Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Osmaniye Mahallesi İstiklal Caddesinde gerçekleşen yağmurlama hattı drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarına başlanıldı.

Fatsa’da asfalt yenileniyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,ilçenin Sakarya Caddesi ve Hacı Hulusi Baba Caddelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılan asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan Belediyesi 3,7 milyonluk asfalt ihalesi gerçekleşti!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi. Maliyeti 3 milyon 732 bin 890 lira olan ihaleye toplam 8 firma katıldı.

Denizli Çivril'de asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımları inceledi.Çivril'de asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı ve Işıklı'ya da kilit parke taşı hibe etti.

Kocasinan Belediyesi 3.7 milyona asfalt ihalesi yapacak!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Kayseri'de asfalt yenileme ihalesine 4 firma katıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde şehrin değişik yerlerinde asfalt çalışması yapacak. Bu doğrultuda sıcak asfalt kaplaması yapacak firmayı belirlemek amacıyla ihale düzenledi. İhaleye 4 firma katıldı.

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Malatya'ya Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltta kalitenin arttırılması ve maliyetin azaltılması amacıyla Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu.Laboratuvar sayesinde, yollarda kullanılacak malzemenin dayanıklılığı ve kalitesi ölçülecek.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

İstiklal Caddesinde asfalt çalışması mı yapılıyor Haberi

İstiklal Caddesinde asfalt çalışması mı yapılıyor


İstanbul'un kalbi İstiklal Caddesi'ndeki son görüntü görenleri isyan ettiriyor. İstiklal Caddesi'ndeki değişim, arnavut kaldırımların da kaldırılmasıyla rahatsız edici bir hal almıştı. 'Yayalara daha rahat yürüme sağlayacağı' iddiasıyla kaldırılan arnavut kaldırımın yerine döşeme taşları serilmiş, kısa sürede kırılan bu taşlar da oluşan çukurlar nedeniyle caddede yürüyenleri tehlikeye atmıştı.



ŞİMDİ DE ASFALT DÖKTÜLER


Her gün onbinlerce kişinin geçtiği İstiklal Caddesi'nde bugün ise çok daha farklı bir görüntü var. Ağaçları sökülen, arnavut kaldırımları kaldırılan İstiklal Caddesi 'ne asfalt dökülüyor.. Bir bölümü halen döşeme taşlarıyla kaplı olan caddenin büyük bir bölümünde artık asfalt var. Oluşan çirkin görüntü nedeniyle sosyal medyada da çok sayıda tweet...